请高手帮忙翻译成韩语 翻译器翻译的就不要来了....

成功,是世界上任何人都羡慕的;失败,是世界上任何人都害怕和讨厌的。人生没有永久的成功与失败,人生就是由成功和失败串联而成的。没有失败,就没有所谓的成功,关键是看我们对于失... 成功,是世界上任何人都羡慕的;失败,是世界上任何人都害怕和讨厌的。人生没有永久的成功与失败,人生就是由成功和失败串联而成的。 没有失败,就没有所谓的成功,关键是看我们对于失败的态度。失败是成功之母,当你经历的失败并且通过失败去改正自己的错误,这样你离成功就不远了。成功固然辉煌,但是你可曾看到那些成功人士的背后经历了多少次失败。不要陶醉于成功的降临,也别屈从于失败的侵袭;成功时多点警醒,失败时多点从容,真诚地面对人生吧。
一楼的大哥或大姐 您没看到是韩语吗 辛苦您了..........
胖女生是我
성공 세계, 세계의 모든 사람의 실패를 공포와 증오에있는 어느 누구 부러워합니다. 인생은 영구적인 성공과 실패, 인생의 성공과 실패의 시리즈에 의해 형성되지 않습니다. 아무 실패에는 너무합니다 - 성공이라는, 우리의 주요 결함의 태도를 볼 수있습니다. 실패하면 성공과 실패의 경험 실패를 자신의 실수를 수정에 의해 너무 멀리 성공되지 않습니다 엄마입니다. 그러나 영광의 성공하지만 실패 뒤에있는 사람들의 숫자의 성공 경험을 본적이있을 수있습니다. 안 오면 성공 자축하며, 그들은 침공의 실패에 굴복해서는 안; 성공은 더 많은, 더 침착하게 선의의 실패를 인생을 바 얼굴에 비상이다.

参考资料: 书,自己没有书查吗

紫羽玄枫
Success is the envy of anyone in the world, Failure is the world anyone fear and hate. Life without permanent success and failure, life is a series of success and failure. No failure, no success, the key is to see us for failure. Failure is the mother of success, when you experience failures and through the failure to correct their mistakes, so you will not succeed. Success is brilliant, but did you see the successful experience of how many times failure. Don't come with the successful, also don't succumb to failure of invasive, Success more alert and failed more calm, sincerely facing life.