急求!求英语大神帮忙翻译!不要机翻!必有重谢!

ThedeveloperswanttoensurethatyoucanfeelthediversityofNewYorkwheneveryouexploretheworl... The developers want to ensure that you can feel the diversity of New York whenever you explore the world. In order to create this “true NYC“, they have invested a lot of time and effort in procuring meaningful and imaging templates, data and any information that will help in realizing their vision.
The team has filmed, shot photos, recorded sounds. They have even gone so far and created mathematical models of echo data based on real locations. When playing the game, you can experience what it feels like being in the real New York City. Of course, one must also include the player‘s personal experience to make the game experience as enjoyable as possible. The right balance between realism and immersive gaming experience must be found.
The Division(全境封锁) is about exploration and research. It is about being able to play the game the way you want to. So if you want to climb on a roof, you can do so at any time. The complete game world will be accessible from the very beginning. There won‘t be any invisible barriers. You will fight on the streets, on rooftops, in the underground and in buildings. Producer Fredrik Rundqvist promises great contrasts in terms of individual locations.
百度网友9aa9483
开发者想要确保无论何时你观察这个世界,都可以感受到纽约的多样化。为了创造“新纽约”这个词,他们投入了大量的时间和精力来获得有意义的镜像模板,数据,以及任何能够使人们的视觉实体化的信息。
他们的团队已经拍摄了影片,照片,录制了音频。不止这样,他们还创建了基于确切定位的回波数据的数学模型。当你在玩游戏的时候,你可以感受到你置身于真正的纽约。当然,玩家的自身经历使得这个游戏的经历尽可能地充满乐趣是必然包括在内的。他们必须在真实和仿真的游戏经历之间建立一种合理的平衡。
全境封锁(这应该是那个游戏的名字)是关于探索和发现的。你可以按照你自己的意图来玩这个游戏。所以如果你想爬上一个屋顶,你可以在任何时候做到。这个完整的游戏世界是非常初始的,不会有任何无形的障碍。你可以在街道,屋顶,地下,大楼里争斗。制作者Fredrik Rundqvist保证就个人的定位而言绝对是非常鲜明的对比。

(可能有翻译得不够准确的地方多包涵。。。)
MCMCMCMC5
制片人要确保你在万千世界中能感受到纽约的多样性。为了打造这个“真正的纽约”,他们为了实现其愿望,投入了大量的时间和精力去采集有意思的和成像的模板,数据和任何信息。
该团队已经开始拍摄,照相,录制声音。他们已经发展到创建了一个基于真实位置的回波数据的数学模型。当玩游戏时,你可以体验到在现实纽约市之中是什么样的感觉。当然,还必须包括玩家的亲身经历,这让游戏体验尽可能愉快,必须找到现实主义和身临其境的游戏体验之间的平衡。
全境封锁是关于探索和研究。用你想要的方式玩游戏。所以,如果你想爬上屋顶,您可以在任何时间这样做。完整的游戏世界将是从一开始就进行,不会有任何无形的障碍。你将争取在街道上,屋顶上,在地下和建筑。制片人Fredrik Rundqvist 承诺会在个别位置上设置一些很大的反差。
beerDigby
开发者需要保证,无论何时,玩家可以完美的感受到纽约市的多样性。为了建造出“真实的纽约市",他们投入了大量的时间和精力去获取有价值和图像的模板数据,以及任何能够辅助他们达到想要的目标的信息。
整个团队不但采取了录像、照片、录音等等手段,他们还来到真实地点,根据录下的回音数据建立了数学模型。在体验这款游戏的过程中,玩家可以获得等同于真实的纽约市的场景体验。当然,游戏同时必须兼顾到每个玩家不同的个人体验,让这款游戏体验尽可能的享受。真实感和不同的游戏体验之间是必需找到的。
这款”全境封锁“是一款探险和搜索游戏。玩家可以以任何形式体验这款游戏。所以,如果你想要爬上房顶,你随时都可以做到。从一开始这款游戏就是全民开放的,不会有任何隐形障碍。你可以在街道上战斗,在房顶,在地下,或者在建筑里。创始人Fredrik Rundqvist承诺,不同的玩家在不同地点一定会有不同的游戏体验。