英语阅读 急求翻译!!!!!!!!!!!!!!

MichelleKwanwasbornonJuly7,1980,inTorrance,California.ThedaughterofHongKongimmigrants... Michelle Kwan was born on July 7,1980,in Torrance ,California.The daughter of Hong Kong immigrants(移民),Kwan watched her older brother play ice hockey as a kid.She began skating when she was five,and entered and won her first figure skating competition at seven.She won the world title in the 1994 World Championships at the age of 13,and earned a spot as an alternate(候补者)for the 1994 Olympic Games.Kwan went on to capture the world title in 1996,1998,2000,2001 and 2003.
At the Nagano Winter Olympics in 1998,Kwan was believed to win gold,but ended up with a disappointing silver medal when fellow US skater Tara Lipinski surprisingly took first place.Shortly before the Salt Lake City Winter Olympics in 2002,Kwan,who was then the reigning world champ, surprisingly fired both her choreographer(编舞者),Lori Nichol,and longtime coach,Frank Carroll.Once again,she failed to get the gold medal when she finished third behind Irina Slutskaya of Russia and US skater Sarah Hughes,who took first.
As a student at the University of California in Los Angeles,Kwan has continued to compete since her defeat(战败)in Salt Lake City.In February 2006,she was unable to take part in the Olympic Games in Torino,Italy because of a serious injury.Though Michelle Kwan did not compete during the 2006—2007 figure skating season,she has turned down an offer to work for NBC Sports and says she is not retiring.
蕙知道haha
关颖珊出生于7月7,1980,在托兰斯,California.The香港移民(移民)的女儿,关看着哥哥玩冰球作为kid.She开始滑冰,她5岁时,进入并为她赢得了首先在seven.She花样滑冰比赛赢得了13岁,在1994年世界锦标赛世界冠军,并赢得了候补(候补者当场为1994年奥运会Games.Kwan)的,捕捉到了1996年世界冠军,1998,2000,2001和2003年。
在1998年长野冬季奥运会上,关被认为赢得金牌,但结束了令人失望的银牌了老乡见老乡,美国选手塔拉利平斯基竟然先参加盐湖城冬季奥运会place.Shortly 2002年,关,当时谁作为卫冕世界冠军,同时她的意外发射编舞(编舞者),洛里尼科尔,并长期担任教练,弗兰克Carroll.Once再次,她未能获得金牌,她背后的伊琳娜名列第三,俄罗斯和美国选手萨拉休斯茨卡娅,谁拍摄的第一批。
作为一个在洛杉矶加州大学的学生,关继续竞争,因为她在盐湖城City.In 2006年2月的失败,她未能参加在都灵,因为严重injury.Though意大利参加奥运会关颖珊没有竞争,在2006-2007赛季花样滑冰人物,她拒绝了要约NBC体育工作,并说她不是退休。

题目可以发过来!我也想做做看!可以有答案供参考嘛~~
匿名用户
米歇尔关颖杉出生于1980年7月7日,在加州托伦斯,…香港移民的女儿(移民)、澳看着她的哥哥打冰球作为一个孩子她开始滑冰,当她五岁的时候,她第一次进入并获得花样滑冰赛在7 . 她赢得了世界冠军在1994年世界锦标赛,13岁时,赢得了一个点作为备用(候补者)为1994年奥林匹克运动会的. 关颖杉继续占领世界冠军1996年,1998年、2000、2001、2003年。
在1998年长野冬奥会,澳被认为赢得金牌,但是最终以令人失望的银牌的美国滑冰选手塔拉Lipinski时惊人了就在盐湖城冬季奥运会在2002年,澳,谁是当时世界冠军,出乎意料的解雇她的指导(编舞者),发现号航天飞机上的Nichol、长期的教练,弗兰克·卡罗尔再一次,她没能获得金牌。当她结束了第三,排在伊琳娜·Slutskaya俄罗斯和美国滑冰莎拉休斯,谁拿走了。
作为一个学生,在加州大学洛杉矶分校,澳继续比赛失败(战败后,她在盐湖城的. 在2006年2月,她不能来参加奥林匹克运动会在都灵,意大利,因为严重伤害尽管米歇尔·澳没有竞争2006-2007期间,她花样滑冰赛季拒绝对NBC体育工作,说她不退休了。