高分翻译一段英文,要人工,坚决不要翻译工具。

AttachedheretoasAppendix10.2isanAgreementbetweenBandMCDCo.inconnectionwithdevelopment... Attached hereto as Appendix 10.2 is an Agreement between B and MCD Co. in connection with development services and/or improvement of the appliances. Pursuant to such Agreement, and subject to what is stated in it, the cost to B of the contractual arrangements set out in such Agreement is 5.000 dollars per month. Should MCD commit a material breach of this Agreement within 12 months of the date of signature of this Agreement, B will be entitled to require that the Company assist it in contracting in an agreement with alternative development personnel to those who have been placed at the disposal of B by MCD and on the said terms and conditions,and in the event of the Company’s assistance not helping B to obtain such development personnel within a reasonable period of time, B shall be entitled to contract, in an Agreement of such scope and for such consideration as is similar in essence to the terms of the Agreement with MCD, with another developer and be entitled to payback from the Company in respect of the excess cost that it has incurred, by the expiration of the aforementioned period of 12 months, in so far as there is any such excess cost, out of any amount that is due to the Company under this Agreement.
其中的词汇:
1 MCD不用翻译出来 2 B 翻译成 B公司 3 Company翻译成公司
如果翻译的好,还会追加分数。
MCD不知道是什么,能翻译就翻译,翻译不出来也成,关键是语句要通顺,
一楼的,明天看你的了,明天上午十点以前我要用
Tokyobanana
附加在这里的附件10.2是B公司与MCD公司关于发展服务和/或改善器材的协议.依据此协议并遵循协议所述内容,B公司依照此合约在合同协议中规定承担的费用是每月5,000美金.如果MCD公司方在协议签署的12个月内发生严重违约,B公司将有权要求该公司帮助与另一家发展部门向B被公司开除的员工在以决定的条款和要求下签订(同等)协议,并且(如果)在进行公司协助的同时不给予B公司帮助,使B公司在合理的时间范围内取得(上述的)发展部门, B公司将有权和另一家开发者签订于MCD签订的相似目的和实质价值的合约,并在上述的12个月周期内,将有权索取这产生的附加费用.在目前产生的此类附加费用依据此合约,将从应付款中扣除.

我是学company law的...自己翻译的...
原文的意思因为是截取有些不太明确,例如,developement personnel,还有关于be placed at disposal的B公司的asset. 要确定MCD和B公司之间的关系,例如B公司是MCD的subsidiary吗之类的问题.
附件10.2协议是B之间,迫使公司与开发服务和/或改进的器具。根据本协议,并在它是什么,B之间的契约安排在这样的协议是由美元每月。应迫使犯了实质性违反本协议内之日起12个月内签署本协议,乙方有权要求公司协助它收缩协议选择开发人员对那些被放置在处置,以迫使B说条款及条件,并对该公司的帮助不会帮助B获得这样的开发人员在合理的时间内,应由乙方有权合同、协议的范围,在实质上是相似的,协议中的条款光镜和另一个开发者,有权回报,从公司的成本,它已经发生,上述期间届满的12个月,只要有任何多余的费用,从任何金额,是由于该公司履行本协议项下的。

参考资料: 有道桌面词典

haihu9527
列为附录10.2是B与麦当劳公司与发展服务和/或改进的设备连接协议。根据此协议,并受什么也指出的,对符合上述协定规定的合同安排乙费用是每月5.000美元。如果麦当劳犯下这一范围内的12本协定签字之日起六个月严重违反协议,乙将有权要求该公司协助在替代发展工作人员向那些谁也已经在支配它承包协议由麦当劳的B和上述条款及条件,并在该公司的援助活动,不帮助乙内获得合理的时间内开发人员等,乙有权在合同范围的协定等,并这样考虑,因为在本质上是相似的,以与麦当劳的协议条款,与另外一个开发,并有权从该公司回报的费用超支,该公司已经支付方面,由上述12个月内,在到期只要有这样的费用超过了任何数额是根据本协议到期的公司。
百度网友adef3aa
我刚翻完一篇长的....眼都直了.. 楼主这篇比刚刚的还短.. 明天过来翻..