谁能帮我翻译一下这段英语

Crying,tired,donotknowhowtoreconcilethemindsoftheirownhasalwaysbeendifficult,ifstomac... Crying, tired, do not know how to reconcile the minds of their own has always been difficult, if stomach want to say it, but I do not know who to tell, only mediation and drink their own, perhaps drunk, crying, tired of crying when Hou is my most comfortable when no one knew how you would like to, no one knows the pain in your heart, no one to take the pain in your heart,
Sometimes, I tell myself, to understand the hearts of their own and do not want you, but I can not do, time is the best medicine, but for such a long period of time, the heart still can not forget you, I do not know why would have thought this way, sometimes I really want to clear their own considerations, to other cities, but I fear, I fear, I'm afraid of loneliness, fear of loneliness,
I know I should not bother you, I will not bother you, you do not belong to me, I do not adhere to, although I feel uncomfortable, like you, I know you will not bother me do not fall apart,
Perhaps only to forget myself, to make themselves happier, more well-being. . . . . . . .
员云德冯丙
如果你有一你的英语是非常坏的好大脑吗?虽然我不是一个大学生,我知道你的英语.我说出你,我的名字叫
chenglong来自LiaoNing
Provicepulandian
NO.38中间School.My家庭电话存在0411-83361539.Upon我的词我尝试向北京University!I必须相信我do!!If能你有同样的目标,我是非常很高兴交随着you.You罐呼叫自我朋友,但是你已经更好些说在一书也不因特网旁你知识自我是吗?
官秀荣綦汝
忘记了你的微笑
独自漫步于云端
雨水将我淋得湿透
渴待着你的消息
没有你的生活索然无味
我甚至难以忍受
当一切从新开始
我还是爱你
剧情需要部分意译
昝颖卿库歌
忘记你的微笑
孤独漫步于云端
雨把我打的透湿
渴待着你的消息
生活没了你索然无味
我甚至难以忍受一切从新开始
我爱你
崇珉伟嘉茂
在家里,和更好的法国餐厅,额外添加成分,如香草或大蒜。确切的成分和数量取决于个人的厨师因为还没有正式的“法国沙拉酱”食谱。
在法国以外而言,
“法国沙拉酱”往往是用来形容沙拉酱这是法国只有在名称,这只会发现,如果在法国进口的(在这点可以想见许多法国人将会是相当困惑地看到标题“法国沙拉酱”来形容一些相当外国给他们)
。在美国和加拿大而言,
“法国沙拉酱”是经常被用来描述基本上是一种混合油,醋和番茄酱。
百度网友42bffbdd6e2
在家里,和更好的法国餐厅,额外添加材料,如香草或大蒜。精确的成分和数量取决于厨师还没有正式的“法国沙拉酱”食谱。
在法国以外而言,
“法国沙拉酱”往往是用来形容沙拉酱这是法国只有在名称,这只会发现,如果在法国进口的(在这点可以想象许多法国人将会是相当困惑地当看到标题“法国沙拉酱”来形容一些外国给他们)
。对美国和加拿大而言,
“法国沙拉酱”是经常被用来描述基本上是一种混合油,醋和番茄酱。