跪求翻译,急,╮(╯▽╰)╭

英语翻译Mavis
知道合伙人教育行家

您好!
译文如下
译者:Mavis
_______________________________________
It's very important that we all recycle. In nature, everything is used again. For example, when animal dies, it becomes another animal's food. Nothing is wasted. But humans have created things like plastic bags which can't be put down by nature. Our rubbish kills animals and pollutes water and soil. If we continue making too much rubbish, the problem will only get worse. If nature can't reuse the rubbish, we must recycle them. We should clean up the rubbish we've made because nature can't.
环保对于每一个人来说都很重要。在大自然中,所有东西都可以循环再用。譬如动物死后会成为另外一个物种的食物,不会存在浪费。自从人类发明了像塑胶袋等等无法被大自然分解的东西后,人类产生的垃圾不断地残杀着动物、污染水土。如果人类继续产生如此大量的垃圾,那么情况将会更糟糕。既然垃圾不能为自然所循环利用、也不能被大自然自动清理,那么我们必须相出垃圾循环再用的方法,并自觉清理这些无法循环利用的垃圾。

Recycling is also the right thing to do for another reason. The earth is rich in natural materials like water and trees, and these materials are not endless.
在另一方面而言,环保也是一个好的举措。水源与树木是地球上最富有的自然资源,但这些资源并不是无穷无尽的。
(后面的选项没有拍下来,无法确定填词。大概意思如下)
We use up our natural materials____faster than the earth is able to reproduce them. For example, each year we cut ___more than 6,000 square miles of forest. But it takes an average of 25 years for a new tree ___.
我们消耗自然资源的速度远远超于资源再生的速度,举个例子来说,我们每年砍掉六千亩森林,但平均每棵树再生则需要二十五年。

Recycling can help us save the earth, so lets take action right now.
环保行为可以保护地球,让我们行动起来吧。
————————————————
选项如下:
1.D.is used
2.A.another
3.C.put
4.D.rubbish
5.C.If
6.A.them
7.C.and
mashroom的春天
多发一张选项图还有可能,直接翻译没人做的,路过。。
John_yuzhu
CABDA
CACBD
我们做垃圾回收是非常重要的。大自然中,全部东西都会再次利用。例如,当一个动物死去,它将变成别的动物的食物。没有东西会被浪费。但人类制造了一些如塑料袋这些在自然中降解不了的东西。我们制造的垃圾将动物杀死并污染水和泥土。如果我们继续制造大量的垃圾,问题只会变得更加严重。如果自然不能再利用它,我们必须回收利用它。我们必须清理我们制造的垃圾因为大自然做不到。回收利用同时也对另外的原因有好处。地球的资源非常丰富如水资源和森林资源,但这些资源不是取之不尽的。我们利用资源的速度远比地球制造它们的速度快。例如,每年我们砍掉六千多平方米的森林。但地球平均要花25年来让一棵树成才。回收重新利用帮助我们挽救地球,所以即刻行动起来吧!
不知是否够准确,仅供参考哦!miao~
匿名用户
额 作业自己做…