求翻译,急!!!!!!!!!!!

Therearealsopeoplewhoobjecttofairystoriesonthegroundsthattheyarenotobjectivelytrue,th... There are also people who object to fairy stories on the grounds that they are not objectively true, that giants, witches, two-headed dragons, magic carpets, etc. do not exist; and that, instead of indulging his fantasies in fairy tales, the child should be taught how to adapt to reality by studying history and mechanics. I find such people, must confess, so unsympathetic and peculiar that I do not know how to argue with them. If their case were sound, the world should be full of madmen attempting to fly from New York to Philadelphia on a broomstick or covering a telephone with kisses in the belief that it was their enchanted girl friend.
Not fairy story ever claimed to be a description of the external world and no sane child had ever believed that it was.
Pitt2013
也有人反对童话故事,因为这些故事不是客观真实的。那些巨人,巫师,两个头的龙,魔毯之类都是不存在的,而且,应该通过让孩子学习历史和力学来教会他们如何适应社会,而不是让他们沉浸在童话故事中。不得不说,我发现这些人是如此的冷漠和古怪以至于我不知道如何和他们争论。如果他们的那些例子都是真的的话,世界将会充满一群疯子试图坐着扫帚棍从纽约飞到费城,亦或是亲他们的电话筒,因为他们认为这是他们的迷人的女友。
没有什么童话故事自诩为对外部世界的描述而且也没有头脑清楚的小孩去相信它是。
匿名用户
同样,有很多人会反对传奇故事,理由是这些故事不真实。他们认为巨人,女巫,双头龙,魔毯等都是不存在的事物。相反,孩子们应当学些历史和机械知识以便学会适应现实,而不是沉迷在传奇故事的幻想中。我不得不承认这样的人太冷漠且奇怪,也无法跟他们辩解。如果他们的理由充分,那么这个世界岂不是将会充满了这样的一群疯子——他们试图坐着扫把从纽约飞到费城,或者是亲吻电话想象着那头是他们那迷人的女朋友。
传奇故事从来都不是对客观世界的描述,也没有一个神智正常的孩子会相信它是。