Teachers’ Day is on the tenth of September.

Teachers’DayisonthetenthofSeptember.Teachers’DayisonthetenthofSeptember.A.onSeptember... Teachers’ Day is on the tenth of September.Teachers’ Day is on the tenth of September.
A. on September the tenth B. on September the ten
C. on September 10th 选哪个?A 还是C?为什么
92download
知道合伙人教育行家
机械/液压行业工程师 机械制图设计工程师 VB6.0程序研究员 英语/数学达人

选A. 选C 不准确,10th书写不对,应该把th写的小一点放在10的右上角,官方书写必须这么写。所以选A.
追问
我怎么感觉c选项这种形式也见过
追答
而且10th前面也得加个the才准确。
富港检测技术(东莞)有限公司
kbzxqfl
你好!
追答
A 和C 都正确
放心采纳!谢谢!