"Scot from France"求翻译成法语! 中文是来自法国的苏格兰人 不要百度翻译

"ScotfromFrance"求翻译成法语!中文是来自法国的苏格兰人不要百度翻译,谢谢!... "Scot from France"求翻译成法语!
中文是来自法国的苏格兰人
不要百度翻译,谢谢!
秀秀把
take place in the presence of 在面前 light energy. In the second set, called light-independent reactions, CO2 is reduced (via the addition of H atoms) to carbohydrate. These chemical events rely on the electron carrier NADPH and ATP generated by the first set of reactions.
光合作用以二氧化碳和水为原材料并经历两步化学反应。第一步,称光反应,水分子分解,氧分子释放,ATP和NADPH形成。此反应需要光能的存在。第二步,称暗反应,二氧化碳被还原成碳水化合物