还是一段英文 请求中文翻译 高分悬赏 翻译的好追加!

Obesityisaworldwidephenomenon,affectingchildrenaswellasadultsandforcingallbutthepoore... Obesity is a worldwide phenomenon, affecting children as well as adults and forcing all but the poorest countries to divert scarce resources away from food security to take care of people with preventable heart disease and diabetes. 展开
EMP_dearie
肥胖是个全球化的问题,不仅影响着成人更影响着儿童,迫使除了最贫穷国家之外的国家移除食品保障中的珍稀物资,来减少心脏病和糖尿病的发病率
迷途小伴读
痴肥是一个影响着儿童与成人的全球性现象,除了贫穷国家外,所有国家都被逼把用来维持食物安全的珍贵资源调拨出来,以照顾那些患上可预防的心脏病与糖尿病的人。