每日打卡用英文怎么说?

完成一次挑战,每日打卡用英文怎么表达??求助... 完成一次挑战,每日打卡用英文怎么表达??求助 展开
我是大角度

每日打卡的英文翻译是Daily attendance。

Daily attendance

每日签到 ,日常打卡

拓展资料

双语例句

1. Employees leave adjustment , private affair leave , and daily attendance statistics.

员工调休假、请假 、 日出勤稽查统计表.

2. For all their great efforts, the museum's daily attendance has so far still been very low.

尽管他们做出了巨大的努力,但目前为止, 博物馆每天的参观者仍然还是很少.

3. This is evaluated by the experimental results of the teacher's daily attendance records.

该成绩根据实验指导老师每日的考勤记录进行评定.

4. Assist the daily work such as reception, PR management, attendance management, training associate.

协助部门的日常工作例如:来客接待 、 公关管理 、 考勤管理 、 培训协调等.

5.The system is divided into two subsystems:Attendance management  subsystem, as well as daily attendance subsystem.

该系统分为两个子系统:考勤管理子系统以及日常考勤子系统。

印象派佳佳

回答和翻译如下:
每日打卡。
Punch every day.