求英语大神翻译,必采纳!!不要机翻!

evennow,it'snottoolatetogatheritemsvitaltoyoursurvival.ensureyouhaveenoughforatleast7... even now,it's not too late to gather items vital to your survival .ensure you have enough for at least 72 hours .
it may take longer for emergency services to deal with you

water,food and clean air are the priorities.
without them your chances of survival diminish rapidly.

Avoid contact .They may be infected. Personal violence and assault is possible,Protect yourself and your family.
Consider Barricading your shelter

This is now active. Comply with all instructions by government officials. Obey the law. looting and criminal damage will not be tolerated.
匿名用户
直到现在,为了你的生存而收集基本的资料并不算晚,确保你有至少72小时,
也许救援人员会花费更长的时间救助你
优先的顺序是水,食物,干净的空气,没有他们你生存的机会会迅速减少。
避免接触,他们也许会被传染。受到了个人侵犯反击是必要的,保护你自己和你的家人。
考虑封闭你的住所 这现在是灵活的,遵守政府的所有命令,守法,抢劫和犯罪性质的破坏不会被容忍。
俱怀逸兴壮思飞欲上青天揽明月
即使是现在,收集对你至关重要的生存法则也不晚。
保证你有至少72小时,因为急救服务人员可能会花更长的时间来处理你的伤势

水,食物和清洁空气是最应该准备的东西,没有他们,你的生存几率会迅速降低。

避免接触,否则他们会被感染的。

自我暴利和攻击有可能发生。保护你和你的家人。

考虑封闭你的住所。

现在这个是有效的。遵守政府机关颁布的所有准则。遵守法律。
对抢劫和犯罪零容忍