请根据所给内容的提示,用英语写一篇80词左右的短文。

请根据所给内容的提示,用英语写一篇80词左右的短文。1.Daniel是一名学生,也是学生会的主席。2.他学习认真,成绩优异,乐于助人。3.他最喜欢的颜色是蓝色,因为蓝色代... 请根据所给内容的提示,用英语写一篇80词左右的短文。
1. Daniel是一名学生,也是学生会的主席。
2. 他学习认真,成绩优异,乐于助人。
3. 他最喜欢的颜色是蓝色,因为蓝色代表着宁静,蓝色对大脑和身体都有好处。
4. 当别人生气时,Daniel常帮助他们平静下来。
5. 他热爱和平,希望世界上没有战争,我们的世界永远和平。
daolzk
知道合伙人教育行家
具备高中英语丰富教学经验,在高三教学一线取得优异工作业绩。

Daniel is a high school student , president of the Students Union. He usually works hard and performs so well in his studies. Meanwhile, he is ready to help others when they are in difficulty,especially help them calm down whey they are angry. His favorite color is blue for blue represents calmness, which is beneficial for the mind and body. He is a boy who loves peace and hopes that there is no war in the world , where there is peace everywhere.
来自:求助得到的回答