谁能帮我翻译这段文字?急!!!帮帮忙吧!!

Father'sDayisafairlynewcelebrationintheBritishcalendarcomparedwithMother'sDay,whichha... Father's Day is a fairly new celebration in the British calendar compared with Mother's Day, which has been a very popular and well celebrated festival in the UK for a very long time.
The origins of the celebration are American and it was inspired by the actions of a man named William Smart. He was a veteran of the US Civil War and his wife died giving birth to their sixth child. He raised six children alone without remarrying, which was undoubtedly unusual back in those days.
His daughter, Sonora Dodd, realised when she was an adult what her father had sacrificed for his children. It was in the early 1900s and she was actually at church one day, listening to a sermon on Mother's Day. She thought there should also be a Father's Day celebration.
请不要用翻译器,至少要通顺一点,谢谢!!
嘉天甜X
在英国日历上,父亲节的庆祝与母亲节比是相当新的,长久以来,母亲节在联合王国一直很受欢迎,很隆重。
这项庆祝是美国人最早发起的,是由一个叫WILLIAM SMART的人的行动而发起的。他美国内战的一位老兵,他的妻子在生了第六个孩子后就去世了。他独自抚养六个孩子没有再娶,这在那个时代是绝对不寻常的。
他的女儿,SONORA DODD,成年的时候意识到了她的父亲为孩子做出了牺牲。在是20世纪初,实际上是在教堂里,正在听着母亲节的布道。她认为也应该庆祝
父亲节。
chenjutao1000
父亲节是一个相当新的日历在英国庆祝比母亲节,这一直是一个很长的时间也很受欢迎,在英国庆祝节日。

庆祝的起源是美国和它是由一个名为威廉智能启发人的行动。他是美国南北战争的老兵,他的妻子去世,生下第六个孩子。他提出了6个孩子孤苦无再婚,这无疑是不寻常回来的日子。

他的女儿,索诺拉多德,当她意识到她的父亲是一个什么为他的孩子而牺牲的成年人。这是在20世纪初,她在教会其实一天,听一个关于母亲节的布道。她认为还应该有一个父亲节庆祝活动。
佐助是
父亲节是一个相当新的日历在英国庆祝可比母亲节,这一直是一个的时很受欢迎的节日。
庆祝的起源是美国和它是由一个名为威廉智能启发人的行动。他是美国南北战争的老兵,他的妻子去世,生下第六个孩子。他提出了6个孩子孤苦无再婚,这无疑是不寻常回来的日子。
他的女儿,索诺拉多德,当她意识到她的父亲是一个什么为他的孩子而牺牲的成年人。这是在20世纪初,她在教会其实一天,听一个关于母亲节的布道。她认为还应该有一个父亲节庆祝活动。