请高手帮忙翻译一下~~~~

CLASSICALTOWNNAMESINTHEUNITEDSTATES*THEHISTORICALGEOGRAPHYOFANAMERICANIDEAWILBURZELIN... CLASSICAL TOWN NAMES IN THE UNITED STATES* THE HISTORICAL GEOGRAPHY OF AN AMERICAN IDEA
WILBUR ZELINSKY
The Classic Revival-in essence the notion (sometimes articulate ,more often subliminal) that the United States is the latter-day embodiment of the virtues and ideals of ancient Greece and Rome-has been one of several pervasive elements in American mythology that have helped make our cultural history and geography distinctively American. The important legacy of the Classical World has been bestowed on all the countries comprising the Greater European community in a variety of ways, principally as a direct hereditary residue or as sets of traits dispatched outward through the normal diffusional processes, most notably in law, religion, science, education, the fine arts, language, and literature. In addition, there has been the deliberate resurrection and pursuit of things classical that began in the Renaissance and has not fully subsided even now.
andychewbj
CLASSICAL TOWN NAMES IN THE UNITED STATES* THE HISTORICAL GEOGRAPHY OF AN AMERICAN IDEA
美国城镇的古典名称 – 一个美国精神的历史地理学

WILBUR ZELINSKY威尔伯 杰林斯基

The Classic Revival-in essence the notion (sometimes articulate ,more often subliminal) that the United States is the latter-day embodiment of the virtues and ideals of ancient Greece and Rome-has been one of several pervasive elements in American mythology that have helped make our cultural history and geography distinctively American.
古典复兴 – 美国是当今体现古希腊与罗马的美德及理想的国家,在本质上这个主张(有时表达,多数时候是潜意识的)已经是美国神话的许多元素之一,它使我们的文化历史与地理成为特色鲜明的美国化。

The important legacy of the Classical World has been bestowed on all the countries comprising the Greater European community in a variety of ways, principally as a direct hereditary residue or as sets of traits dispatched outward through the normal diffusional processes, most notably in law, religion, science, education, the fine arts, language, and literature. In addition, there has been the deliberate resurrection and pursuit of things classical that began in the Renaissance and has not fully subsided even now.
古典世界的重要遗产,以各种不同的途径被赠予涵盖大欧洲共同体的所有国家,主要是以遗传残余的方式,或是通过正常的扩散作用,以组合特征向外分发,最显著的是体现在法律、宗教、科学、教育、美术、语言及文学。另外,还有一直蓄意复苏和追求文艺复兴时期开始的古典事物,甚至现在还未完全平息。
zuohao2
在美国*一个美国经典思想的历史地理城镇名字:
威尔伯ZELINSKY
经典的复兴,在本质上的概念(有时阐述,更多的时候潜意识)表示,美国是美德和古希腊和罗马一直在美国神话中普遍存在的几个要素之一,有助于理想后者天的化身使我们的文化历史,地理独特的美国。
在古典世界重要的遗产已被赋予的所有成员包括以各种方式大欧洲共同体国家,作为一个直接的遗传性状的残留物,或作为向外派遣套主要通过正常的扩散过程中,最突出的是法律,宗教,科学,教育,美术,语言,文学。此外,有蓄意的复活和古典的东西,在文艺复兴时期开始的,并没有完全平息,甚至现在的追求。

参考资料: 行不 楼主

经典的城镇的名字写在美国的历史地理学的美国的想法
威ZELINSKY
典型的Revival-in本质的概念清晰,更经常地(有时潜意识),美国是近代的美德和理想的古希腊和Rome-has已经有好几个普遍元素在美国的神话,使我们的文化历史和地理鲜明的美国人。这个重要的遗产古典时代已经给所有的国家组成的大欧洲共同体以各种不同的方式,主要是作为一个直接的遗传的残留物或作为套特征通过正常的diffusional对外派遣的过程,尤其是在法律、宗教、科学、教育、美术、语言、文学。此外,已经有故意复活和追求的东西,开始在文艺复兴时期,经典,甚至now.vigor尚未完全平息。
经典的城镇的名字写在美国的历史地理学的美国的想法
威ZELINSKY
典型的Revival-in本质的概念清晰,更经常地(有时潜意识),美国是近代的美德和理想的古希腊和Rome-has已经有好几个普遍元素在美国的神话,使我们的文化历史和地理鲜明的美国人。这个重要的遗产古典时代已经给所有的国家组成的大欧洲共同体以各种不同的方式,主要是作为一个直接的遗传的残留物或作为套特征通过正常的diffusional对外派遣的过程,尤其是在法律、宗教、科学、教育、美术、语言、文学。此外,已经有故意复活和追求的东西,开始在文艺复兴时期,经典,甚至现在还没有完全平息。