求教英语短句翻译

1.Iamterriblysorry!Ibrokethevase.Don'tworry.2.Couldyougivemeahelpinghand?Sure.Whatcan... 1.I am terribly sorry! I broke the vase. Don't worry.
2.Could you give me a helping hand?Sure. What can I do for you?
3.Have a nice holiday!Yes.The same to you.
4.I need to go to the library today. Do you know what time it closes? At about 5:30
5.Do you like to play basketball?I am crazy about it.
6. Sorry to give you so much trouble. It's OK.
7.Hello, who is calling? Hello, this is William from IBM.
8.I am planning to study abroad, and I want your advice.
What can I do for you?
9.How do you do? How do you do?
10.Are you going on holiday for a long time?No. Only a couple of days. 都是日常用语。直译中文该怎么说
桉桉晏晏
1.我非常的抱歉!我打碎了这只花瓶。不要担心。
2.你能帮我一下吗?当然,我能为你做些什么?
3.祝你有个愉快的假期!谢谢,希望你也是的。
4.我今天要去图书馆,你知道几点关门吗?大约5:30.
5.你喜欢打篮球吗?我对篮球很疯狂。
6.抱歉给你带来很多麻烦。没关系。
7.你好,你是哪位?你好,我是来自IBM得威廉。
8.我打算出国留学,我希望你给点建议。
我可以为你做什么?
9.你好。你好。
10.你要度一个很长的假期?不,只是几天。
小鸟笑林
1。我非常抱歉!我把花瓶摔碎了。别担心。
2。你能给我一个帮助吗?当然可以。我能为您做些什么吗?
3。有一个愉快的假期!是的。你也一样。
4。我要去图书馆。你知道什么时候结束?大约5:30
5。你喜欢打篮球吗我很喜欢它。
6。对不起,给你添了这么多麻烦。没关系。
7。喂,是谁打电话吗?你好,我是来自国际商用机器公司(IBM)。
8。我打算出国留学,我想听听你的意见。
我能为您做些什么吗?
9。你怎么做?你怎么做?
10。你是去度假了很长时间了吗?没有。才来几天。