求一篇英文文章翻译 50

JournalofaSolitudeOnmydesk,smallpinkroses.Strangehowoftentheautumnroseslooksad,fadequ... Journal of a Solitude
On my desk, small pink roses. Strange how often the autumn roses look sad, fade quickly, frost-browned at the edges! But these are lovely, bright, singing pink. On the mantle, in the Japanese jar, two sprays of white lilies, recurved, maroon pollen on the stamens, and a branch of peony leaves turned a strange pinkish-brown. It is an elegant bouquet; shibui, the Japanese would call it. When I am alone the flowers are seen; I can pay attention to them. They are felt as presences. Without them I would die. Why do I say that? Partly because they change before my eyes. They live and die in a few days; they keep me closely in touch with process, with growth, and also with dying. I am floated on their moments.
The ambience here is order and beauty. That is what frightens me when I am first alone again. I feel inadequate. I have made an open place, a place of meditation. What if I cannot find myself inside it?
I think of these pages as a way of doing that. For a long time now, every meeting with another human being has been a collision. I feel too much, sense too much, am exhausted by the reverberations after even the simplest conversation. But the deep collision is and has been with my unregenerate, tormenting and tormented self. I have written every poem, every novel, for the same purpose-to find out what I think, to know where I stand. I am unable to become what I see. I feel like an inadequate machine, a machine that breaks down at crucial moments, grinds to a dreadful halt, “won’t go”, or, even worse, explodes in some innocent person’s face.
Plant Dreaming Deep has brought me many friends of the work (and also, harder to respond to, people who think they have found in me an intimate friend). But I have begun to realize that, without my own intention, that book gives a false view. The anguish of my life here-its rages-is hardly mentioned. Now I hope to break through into the rough rocky depths, to the matrix itself. There is violence there and anger never resolved.
I live alone, perhaps for no good reason, for the reason that I am an impossible creature, set apart by a temperament I have never used it as it could be used, thrown off by a word, a glance , a rainy day, or one drink to many. My need to be alone is balanced against my fear of what will happen when suddenly I enter the huge empty silence if I cannot find support there.
I go up to Heaven and down to Hell in an hour, and keep alive only by imposing upon myself inexorable routines. I write too many letters and too few poems. It maybe outwardly silence here but in the back of my mind is a clamor of human voices, too many needs, hopes, fears. I hardly ever sit still without being haunted by the “undone” and the “unsent”. I often feel exhausted, but it is not my work that tires (work is a rest); it is the effort of pushing away the lives and needs of others before I can come to the work with any freshness and zest.
火影的男人
杂志的孤单

  我的桌子上,小粉红色的玫瑰花。奇怪的频率秋天玫瑰看起来悲伤,很快就会褪色,霜冻黄色的边缘!不过,这些可爱的,明亮,唱粉红色。上地幔,在日本的罐子,两个喷射白色百合花后弯,栗色花粉的雄蕊和一个分行牡丹叶片变成一种奇怪的粉红色,褐色。这是一个优雅的花束,涩井,日本将调用它。当我独自的小花也看到,我可以关注他们。他们觉得自己的存在。如果没有他们,我会死。为什么这样说呢?部分是因为他们改变在我的眼前。他们住在几天内死亡,他们在与我密切接触过程中,随着成长,并保持与死亡。我对他们的时刻浮动。
这里就是秩序的气氛和美丽。这就是我害怕当我第一次单独一次。我觉得不足。我有一个开放的地方,一个沉思的地方。如果我不能找到它里面自己?
我觉得作为一个做这样这些网页。在很长一段时间以来,每一个与另一个人的会议已被碰撞。我觉得太多,太多的感觉,感到疲惫的反响,甚至最简单的交谈。但深碰撞,并与我的顽固不化,被折磨和自我折磨。我写每首诗,每一个为了同样的目的,以找出我认为,要知道我的立场小说。我不能成为我看到的。我喜欢一机不足的感觉,一台机器坏了在关键时刻,研磨到一个可怕的停顿,“不会去”,或者更糟糕,在一些无辜的人的脸上爆炸。
植物梦深给我带来了很多朋友的工作.但我已经开始认识到,没有我自己的打算,这本书给出了一个虚假的观点。我在这里生活的痛苦,它的肆虐,是难以提及。现在我希望能打入粗糙岩石深处通过,到矩阵本身。那里有暴力和愤怒,从来没有得到解决。
我独自生活,也许因为没有很好的理由,理由是我是不可能的生物,成立一个我从来没有使用过它作为气质除了可以用它,抛出了一个词,一目了然,一个阴雨天,或关闭一喝很多。我需要一个人独自生活是平衡的反对我害怕会发生什么事时,突然进入了我巨大的空沉默,如果我找不到支持那里。
我去了天堂,下至地狱在一小时内,永葆只有在自己施加的必然程序。我写的信件太多,太几首。它可能表面上沉默在这里,但在我的内心深处,是一个人的声音甚嚣尘上,有太多的需要,希望,恐惧。我几乎从来没有被困扰坐不住了“撤消”和“未发送”。我常常感到疲惫,但它不是我的工作,轮胎,它是推开的生命和别人的需要努力才能我可以到任何新鲜感和热情的工作。
zzxzwyt123
孤独
我的桌子上,小粉红色的玫瑰花。秋天玫瑰看起来悲伤,很快就会褪色,霜冻黄色的边缘!不过,这些可爱的,明亮,唱粉红色。上地幔,在日本的罐子,两个喷射白色百合花后弯,栗色花粉的雄蕊和一个分行牡丹叶片变成一个奇怪的粉红色,褐色。这是一个优雅的花束,涩井,日本将调用它。当我独自的小花也看到,我可以关注他们。他们觉得自己的存在。如果没有他们,我会死。为什么这样说呢?部分是因为他们改变在我的眼前。他们住在几天内死亡,他们在与我密切接触过程中,随着成长,并保持与死亡。我对他们的时刻浮动。
这里就是秩序的气氛和美丽。这就是我害怕当我第一次单独一次。我觉得不足。我有一个公开的地方,一个沉思的地方。如果我不能找到它里面自己?
我觉得作为一个做这样这些网页。在很长一段时间以来,每一个与另一个人的会议已被碰撞。我觉得太多,太多的感觉,感到疲惫的反响,甚至最简单的交谈。但深碰撞,并与我的顽固不化,被折磨和自我折磨。我写每首诗,每一个为了同样的目的,以找出我认为,要知道我的立场小说。我不能成为我看到的。我喜欢一机不足的感觉,一台机器坏了在关键时刻,研磨到一个可怕的停顿,“不会去”,或者更糟糕,在一些无辜的人的脸上爆炸。
植物梦深给我带来了很多朋友的工作(还有更难应付,谁的人认为他们对我的亲密朋友找到)。但我已经开始认识到,没有我自己的打算,这本书给出了一个虚假的观点。我在这里生活的痛苦,它的肆虐,是难以提及。现在我希望能打入粗糙岩石深处通过,到矩阵本身。那里有暴力和愤怒,从来没有得到解决。
我独自生活,也许因为没有很好的理由,理由是我是不可能的生物,成立一个我从来没有使用过它作为气质除了可以用它,抛出了一个词,一目了然,一个阴雨天,或关闭一喝很多。我需要一个人独自生活是平衡的反对我害怕会发生什么事时,突然进入了我巨大的空沉默,如果我找不到支持那里。
我去了天堂,下至地狱在一个小时,永葆只有在自己施加的必然程序。我写的信件太多,太几首。它可能表面上沉默在这里,但在我的内心深处,是一个人的声音甚嚣尘上,有太多的需要,希望,恐惧。我几乎从来没有被困扰坐不住了“撤消”和“未发送”。我常常感到疲惫,但它不是我的工作,轮胎(工作是休息),它是推开的生命和别人的需要努力才能我可以到任何新鲜感和热情的工作。
cj桐
杂志的孤独
我的桌子上,小粉红色的玫瑰花。奇怪的频率秋天玫瑰看起来悲伤,很快就会褪色,霜冻黄色的边缘!不过,这些可爱的,明亮,唱粉红色。上地幔,在日本的罐子,两个喷射白色百合花后弯,栗色花粉的雄蕊和一个分行牡丹叶片变成一种奇怪的粉红色,褐色。这是一个优雅的花束,涩井,
日本将调用它。当我独自的小花也看到,我可以关注他们。他们觉得自己的存在。如果没有他们,我会死。为什么这样说呢?部分是因为他们改变在我的眼前。他们住在几天内死亡,他们在与我密切接触过程中,随着成长,并保持与死亡。我对他们的时刻浮动。
这里就是秩序的气氛和美丽。这就是我害怕当我第一次单独一次。我觉得不足。我有一个开放的地方,一个沉思的地方。如果我不能找到它里面自己?
我觉得作为一个做这样这些网页。在很长一段时间以来,每一个与另一个人的会议已被碰撞。我觉得太多,太多的感觉,感到疲惫的反响,甚至最简单的交谈。但深碰撞,并与我的顽固不化,被折磨和自我折磨。我写每首诗,每一个小说,
为了同样的目的,以找出我认为,要知道我的立场。我不能成为我看到的。我喜欢一机不足的感觉,一台机器坏了在关键时刻,研磨到一个可怕的停顿,“不会去”,或者更糟糕,在一些无辜的人的脸上爆炸。
植物梦深给我带来了很多朋友的工作(还有更难应付,谁的人认为他们对我的亲密朋友找到)。但我已经开始认识到,没有我自己的意图,那本书给出了一个虚假的观点。我一生的痛苦在这里,它的肆虐,是难以提及。现在我希望能打入通过粗糙岩石深处,到矩阵本身。
那里有暴力和愤怒未得到解决。
我独自生活,也许因为没有很好的理由,理由是我是不可能的生物,成立一个我从来没有使用过它作为气质除了可以用它,抛出了一个词,一目了然,一个阴雨天,或关闭一喝很多。我需要一个人独自生活是平衡的反对我害怕会发生什么事时,突然进入了我巨大的空沉默,如果我找不到支持那里。
我去了天堂,下至地狱在一小时内,永葆只有在自己施加的必然程序。太多我写的信和诗太少。它可能表面上沉默在这里,但在我的内心深处,是一个人的声音甚嚣尘上,有太多的需要,希望,恐惧。我几乎从来没有被困扰坐不住了“撤消”和“未发送”。我常常感到疲惫,
但它不是我的工作,轮胎(工作是休息),它是推开的生命和别人的需要努力才能我可以到任何新鲜感和热情的工作。