帮忙翻译一下~急用!~~

1、eagleheadgasketshellac2、readprecautionsonbackpanel3、Sealsandrepairspaper,felt,cardb... 1、eagle head gasket shellac 2、read precautions on back panel 3、Seals and repairs paper,felt,cardboard, metal and rubber gaskets. 4、Prevents leakage at threaded connections. 5、Sets hard,dries slowly. 6、Brushes on easily for trouble-free applications. 7、Resists most shop and automotive fluids. 8、DANGER:EXTREMELY FLAMMABLE 9、CONTAINS ISOPROPYL ALCOHOL. 10、Do not use near heat,sparks or open flame. 11、Keep container closed when not in use. 12、HARMFUL IF SWALLOWED. 13、If swallowed,induce vomiting. Call a physician. 14、KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN. 15、DIRECTIONS:Apply thin,even coat to gaskets and other surfaces. 16、Allow 3 minutes to dry. Assemble parts. 17、ABRO INDUSTRIES,INC, P.O.BOX 1174 SOUTH BEND,INDIANA 46624 18、NET WT.2 OZ. 19、PART NO. GS-10A 19个点。。。晕。。请高手逐句翻译一下~谢谢~ 展开
Faith丶1131
1、eagle head gasket shellac 鹰头(这个是商品的名称吧)衬垫虫胶 2、read precautions on back panel 阅读背面的预防措施 3、Seals and repairs paper,felt,cardboard, metal and rubber gaskets. 密封并修理各种质料的衬垫,包括纸,毛毡,卡纸板,金属和塑胶材质。 4、Prevents leakage at threaded connections. 防止在螺纹连接的部分渗漏 5、Sets hard,dries slowly. 固定之后非常坚固,干燥过程缓慢 6、Brushes on easily for trouble-free applications. 容易刷上,以便简单的应用 7、Resists most shop and automotive fluids. 能抵抗大部分的店面和汽车用的液体 8、DANGER:EXTREMELY FLAMMABLE 危险:极度易燃 9、CONTAINS ISOPROPYL ALCOHOL. 内含异丙醇 10、Do not use near heat,sparks or open flame. 不要在附近有热力,火花或明火的地方使用 11、Keep container closed when not in use. 不使用时保持容器紧闭 12、HARMFUL IF SWALLOWED. 吞食后会对人体有害 13、If swallowed,induce vomiting. Call a physician. 要是吞食了,催吐并寻求医生指示 14、KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN. 放在儿童接触不到的地方 15、DIRECTIONS:Apply thin,even coat to gaskets and other surfaces. 使用方法:在衬垫和其他部分的表面上涂上薄而平均的一层 16、Allow 3 minutes to dry. Assemble parts. 等三分钟让虫胶稍微变干,然后组合各组件 17、ABRO INDUSTRIES,INC, P.O.BOX 1174 SOUTH BEND, INDIANA 46624 (这只是生产商的名称和地址) 18、NET WT.2 OZ. 净重 2 安士 19、PART NO. GS-10A 部件号码 GS-10A 补充: 补充一点: 你说难理解的第7条,因为那是用来在水管和汽车引擎里面防漏的衬垫,所以才会说能抵抗一般的商业用和汽车用液体,意思是不会被那些液体腐蚀损坏。 至于15条里面用法,我的翻译里面已经有了。
西野凛
,老鹰头垫片虫胶 2,阅读背面的预防措施 3,密封件和维修纸,毛毡,纸板, 金属和橡胶垫圈。 4,防止漏水,螺纹连接。 5,集硬,干燥缓慢。 6,很容易刷上无故障应用。 7,抗拒大多数商店和汽车液体。 8,危险:极易燃 9,含有消毒火酒。 10,不要使用靠近热源,火花或明火。 11,保持容器密闭在不使用时。 12,如果吞咽有害。 13,如果吞食,催吐。打电话给医生。 14,保持遥不可及的儿童。 15,使用:把薄,甚至大衣垫片和其他表面。 16,允许3分钟干燥。组装零件。 17,阿卜鲁工业公司, 12430 1174 印第安纳州South Bend 46624 18,网WT.2盎司。 19,部分型号。 65 - 10A条 追问: 很明显啊~第七和第十五的意思~~~~难理解吖~~~