帮我翻译一下 急啊!!!!!!!!!!

Itiscoldanddryoutside.Thewindoftenblowsstrongly.Thedaysareshorterandthenightsarelonge... It is cold and dry outside. The wind often blows strongly. The days are shorter and the nights are longer. Many animals go to sleep. They will sleep for a long time till the spring comes. People don’t like to go outside. They have to wear heavy coats, scarves and gloves. But children like to be outside. Because it often snows. There is snow around. There is ice on the ground. Children can throw snowballs, make the snowmen. Oh, look. What a surprise! Do you see? The river is frozen! Here come the boys, there come the girls, they are skating in the river happily. 展开
DREAMFERRARI
外面很冷而且很干燥。风也很强。而且开始变得昼短夜长。许多动物都睡觉了。他们会一直睡到春天来临。人们不喜欢外出。他们要穿上厚厚的衣服,围巾和手套。但是孩子们喜欢出去玩。因为这时候经常下雪。周围都有雪,地上也有冰。孩子们可以扔雪球,推雪人。噢,看啊,多么惊喜啊。你看到了吗?河水已经冻住了。看这些男孩,还有那些女孩,他们在河上快乐的滑冰。
寒霜孤叶
外面很冷很干燥,风刮的很大,白天变得越来越短,夜晚变得越来越长。好多动物都安眠了,他们会睡很长时间直到春天的到来。人们不想到外面去,他们不得不穿厚厚的衣服,丝巾还有手套。但是孩子喜欢到外面去,因为常常下雪。四周到处都是雪。地上结了冰。孩子们可以打雪仗,堆雪人。噢,看,好大的惊喜啊,你看见了吗?河面上结了冰,男孩儿们来了,女孩儿们来了,他们在河面上愉快的滑冰呢!
慈清懿5A
外面又干又冷,风在凶猛的刮着,白天越来越短晚上更长了。许多动物都去冬眠,要睡很久直到春天的到来,人们不想出去,穿着厚厚的外套,戴着围巾和手套。但是孩子乐意去外面,因为常常下雪,到处都是雪,地上有冰,孩子们滚雪球,堆雪人,哦!看,多么的惊讶!你看到了吗?河面结冰,这有男孩,那有女孩,他们快乐的在河面上滑冰。