求好听的日文歌(要系女歌手唱的) 20分~~~

影视达人17
安室内美惠 Can You Celebrate Never End   Speed Carry On My Way     宇多田光 CanYouKeepASecret Automatic First Love FinalDistance     滨崎步 A Song For XX appears Boys And Girls DependOnYou End Roll Fly High Love Destiny M Seasons SURREAL TOBE Trauma 日剧主题曲/插曲 天使消失的街角 主题曲 插曲 二千年之恋 主题曲 插曲 (Forbidden Love) 同一屋檐下1 主题曲   同一屋檐下2 主题曲 (温暖的诗句)   新闻女郎 主题曲   Summer Snow 主题曲 (夏王样) 插曲 P.S.我很好
俊平 主题曲   恋爱世纪 主题曲 插曲 悠长假期 主题曲   To Heart 主题曲 (to Heart ) 插曲(life) 美丽人生 主题曲   魔女之条件 主题曲 (First Love )   向井荒太的动物日记 主题曲 (我的背上有翅膀) .geocities/tszying20022002/new_page_71
YUI嘅歌系你一听就爱上!!! 1.ROLLING STAR [bleach] 2.LIFE [bleach] 3.Good-bye days [太阳之歌主题曲] 4.it"s happy line [太阳之歌插曲] 5.skyline [太阳之歌插曲] 6.feel my soul 7.SUMMER SONG [新歌] 8.CHE.R.RY [广告歌] 9.TOKYO 10.Tomorrow"s way 唔知你听过佢嘅名未
但系佢系好劲嘅唱作人呢架!! 依d歌可以系"奇虎"download
青山黛玛- 留在我身边(Sobaniirune) 青山黛玛- 在你身边(Kokoniiruyo) 留在我身边MV. *** /watch?v=EEG5e5lX8P0 在你身边MV. *** /watch?v=WuNwTO9vSdM P.S 我建议你听左<在你身边>先
因为<留在我身边>系<在你身边>ge后续曲黎嫁^^
参考: me
YUI 既歌仲正 最新个只 SUMMER SONG 好正架