各位大神多帮帮忙吧,求英语翻译啊,十万火急啊,各位大神!!!!!!! 1。我今年22岁,

各位大神多帮帮忙吧,求英语翻译啊,十万火急啊,各位大神!!!!!!!1。我今年22岁,我的专业是航空服务,我的梦想是成为一名空姐,我从小在中国长大,高中毕业后来到了韩国,... 各位大神多帮帮忙吧,求英语翻译啊,十万火急啊,各位大神!!!!!!!

1。我今年22岁,我的专业是航空服务,我的梦想是成为一名空姐,我从小在中国长大,高中毕业后来到了韩国,因为我的中文说的很好,所以在大学时期,学校举办的所有关于中文的活动,我都担任了翻译一角色。通过这些经验,我学会了如何去和他人更好的沟通。

2。我的优点是乐于助人,每当身边的人需要帮助的时候,我都会尽我的一份力去帮助他们,我觉得我的这一优点对于我当空姐有很大的帮助。
我叫菜鸟baby

1。我今年22岁,我的专业是航空服务,我的梦想是成为一名空姐,我从小在中国长大,高中毕业后来到了韩国,因为我的中文说的很好,所以在大学时期,学校举办的所有关于中文的活动,我都担任了翻译一角色。通过这些经验,我学会了如何去和他人更好的沟通。

  1. I am 22 years of age, and my major is aviation services, my dream is to become a flight attendant, I grew up in China, graduated from high school and then to South Korea, because my Chinese is very good, so in the university period, all about Chinese school activities, I served as the translation. Through these experiences, I learned how to better communicate with others.

2。我的优点是乐于助人,每当身边的人需要帮助的时候,我都会尽我的一份力去帮助他们,我觉得我的这一优点对于我当空姐有很大的帮助。
2. My advantage is ready to help others, when people need help, I will do my part to help them, I think my advantages when a flight attendant has a lot of help to me.