谁帮我翻译一下英语,谢谢啦

LUSTFORLIFEThiswaswritteninmyfirstTokyoapartment.IhadnoguitarsoIjusthummedthemelodyin... LUST FOR LIFE
This was written in my first Tokyo apartment. I had no guitar so I just hummed the melody into a cassette recorder. My fave thing about this one is the girl?s voice that I slipped in right before the guitar solo near the end of the song. When I was a kid, I thought guitar solos were totally orgasmic, so what better way to enter a solo than with a moaning voice? Just for the record, the voice was taken from an outtake of the spoken part from ?Realm of the Senses? from the ?Scenes? album. I still had the master tapes! Thanks, Kayo!
下面的两位朋友翻译的不是很好
victormoby
欲望生活
这首歌是我在东京租住的第一个公寓中写下的。当时我没有吉他,只能用录音机录下自己哼的旋律。这首歌中我自己最欣赏的部分,是歌曲快结束的部分吉他独奏前插入的一段女声。在我小时候,我认为吉他独奏是乐曲中的高潮。所以还有什么比把悲怨的低诉声加入吉他独奏更好的方式呢?那个声音来自一首未选入专辑的候选曲的片段。从那首歌里得到的一丝感觉,或者说一幅场景。我至今还保管着母带!谢谢你,凯欧!
邹光坤
情热为这在我的第一栋东京公寓被写的生活。 我没有吉他,因此我哼唱着曲调入盒式带录音机。 我的fave事大约这一个是女孩?
吟诗听雨
情热为这被写在我的第一栋东京公寓的生活。我没有吉他因此我哼唱着曲调入盒式带录音机。我的fave 事大约这一个是我独奏滑倒在权利在吉他之前在结尾的歌曲附近的girl?s 声音。何时我是孩子, 我认为吉他独奏是完全orgasmic, 因此什么更好的方式输入独奏比以呻吟的声音? 正式记录在案, 声音被采取了从讲话的部份的outtake 从感觉的?Realm? 从?Scenes? 册页。我仍然有主带! 感谢, Kayo!