英文合同翻译

10.HAND-OVER10.1Uponterminationofthisagreementforanycausewhatsoever,theSecondPartysha... 10. HAND-OVER
10.1 Upon termination of this agreement for any cause whatsoever, the Second Party shall hand over all documents, lists, computer disks, printouts, files, letterheads, business cards, and any other items or information relating to POEDZ, or which bear its name and relate to its activities in any way, which the second party may have in his possession or under his control at the time of termination of this agreement, to the person nominated by the first party in writing prior to the date of termination.
11. CONFIDENTIALITY
11.1 The second party shall not at any time, whether during or after the term of this agreement, divulge or communicate directly or indirectly to any person(s) other than representatives or employees of POEDZ nor use for its / his purposes, nor for any other purposes other than those of the POEDZ, any information about the activities of the first party or its clients.
jack00900
10 移交协议
10.1 一旦由于任何原因本合同被终止,乙方应将所有文档,清单,计算机硬盘,打印材料,档案,信笺,名片以及其他任何与POEDZ有关的资料,或者带有POEDZ字样和与POEDZ的活动有关的一切物品交给甲方指定人员。包括在合同终止时乙方持有的或者受乙方控制的此类物品。甲方在合同终止前会以书面形式告知乙方指定人员具体信息。
11 保密协议
11.1乙方不得在合同期间和合同终止后的任何时间由于公司/个人以外的其他原因泄露,直接或者间接联系POEDZ的在职员工和业务代表。不得对POEDZ在职员工和业务代表以外的人泄露甲方及其客户的活动。
语言桥
点撒不
10。将
10.1一旦终止本协议的任何原因,乙方应将所有文件、列表、电脑光盘、打印、文件、信笺、名片、及其它物品或资料,或所POEDZ承担起自己的名字和与它的活动,以任何方式,而第二大党可能在他的控球或控制着当时的终止本协议,给人的第一党提名的书面终止之日。
11分。保密
乙方不得11.1%,无论在任何时间期间或本协议后,泄露或沟通直接或间接地任何人(s)以外的POEDZ代表或雇员也使用它/他的目的,也不为任何其他用途以外的任何信息POEDZ活动,甲方或其客户。
飞宵完颜飞荷

供应商
违反或未能履行本
协议
所规定的
职责
、承诺或
义务
,供应商应保障并使本公司完全且有效地免受因诉讼、成本、亏损、索赔、赔偿或
费用支出
等问题所造成的或实际所造成的任何
损失