求高手英译汉,不要百度,有道自动翻译的,要生动一些 5

Wecalledherthe“LemonLady”becauseofthesour-pussfaceshealwayspresentedtothepublicandbec... We called her the “Lemon Lady” because of thesour-puss face she always presented to the public and because she grew thefinest lemons we had ever seen, on two huge trees in her front garden. We oftenwondered why she looked so sour and how she grew such lemons --- but we couldfind out nothing about her. She was an old lady --- at least 70 years of age,at a guess, perhaps more.
One day we answered an advertisement for a flat to rent,as we had been asked to vacate ours as soon as we could, and when we went tothe address given, it was the house of the Lemon Lady.
She didn’t “unfreeze” during the whole of ourinterview. She said the flat would not be ready for occupation for about amonth; that she had 45 names on her list and might add others before it wasready and then she would just select the people who seemed to suit her best.She was not antagonistic, just firm and austere, and I gathered that we werenot likely to be the ones selected.
xmgzjcn
  我们之所以称呼她“柠檬女士”,即有她在人前从来没有笑脸的缘故,还有我们曾经看见过她培育出的最好的柠檬,就结在她家前院那两棵高大的树上。我们常想弄明白为什么她看上去如此忧郁,偏偏培育的柠檬又那么棒。可是,除了这些,其它的我们都一无所知。她是一个风烛残年的老妇人,估摸着她的年龄,少说也有七十岁了,或许还要大些。
  有一天我们咨询了一则出租公寓的广告,因为我们已接到通知必须尽快搬出。而当我们赶到这个地方,才知道这间公寓是柠檬女士的。
  在我们会面的整个过程中,她就是不松口。她说,这间公寓已经空出来有个把月了,还没决定好让谁搬进去。前来找她谈租房事宜的人已经有45个了,而在她考虑好之前,可能还会来更多的人。而她似乎只想找哪些最符合她入住条件的人。她毫无他意,就是有些固执和苛刻。而我们这些人,都不大可能成为符合她要求的租房客。
黑榜O坏小子
我们叫她“柠檬小姐”因为thesour猫面对她总是呈现给公众,因为她是我们见过的最好的柠檬,在她前面的花园两个巨大的树。我们为什么她看起来如此酸楚的奴隶,她怎么变得这样柠檬---但我们找到了她什么也没有。她是一个老太太---至少70岁,在想,或许更多。有一天,我们回答一个公寓出租广告,我们一直要求我们尽快离开,当我们走到指定的地址,这是柠檬夫人的房子。她没有“解冻”在整个ourinterview。她说,平不准备约1个月的职业;她有45个名字在她的名单,可能在了然后她会选择那些似乎最适合她的人加入。她没有敌意,只是公司和严峻的,我猜想我们还可能选中的。
天蓝色D彼岸3
我们叫她“柠檬小姐”因为thesour猫面对她总是呈现给公众,因为她是我们见过的最好的柠檬,在她前面的花园两个巨大的树。我们为什么她看起来如此酸楚的奴隶,她怎么变得这样柠檬---但我们找到了她什么也没有。她是一个老太太---至少70岁,在想,或许更多。
有一天,我们回答一个公寓出租广告,我们一直要求我们尽快离开,当我们走到指定的地址,这是柠檬夫人的房子。