请帮忙翻译一下英文谢谢

Ò公司立足于珠三角,业务范围辐射全国,根据公司发展的远景目标规划及现有客户的需求,同步在重庆、合肥、常州、成都、青岛等多地成立了分公司,并与全国各大中城市的同行... Ò公司立足于珠三角,业务范围辐射全国,根据公司发展的远景目标规划及现有客户的需求,同步在重庆、合肥、常州、成都、青岛等多地成立了分公司,并与全国各大中城市的同行物流公司建立了业务联盟关系。公司现有短运车32辆、长途半挂车7辆、飞翼车3辆,合同车138辆,确保能以合理的价格将客户指定的货物安全快捷地运送到指定地点。
Ò公司核心服务的内容是通过网络、电话、传真等快捷方式实行一站式、直销式的物流运输服务;另外还为客户提供代买保险、货物跟踪等附加服务。
百花开玩笑

Ò公司立足于珠三角,业务范围辐射全国,根据公司发展的远景目标规划及现有客户的需求,同步在重庆、合肥、常州、成都、青岛等多地成立了分公司,并与全国各大中城市的同行物流公司建立了业务联盟关系。公司现有短运车32辆、长途半挂车7辆、飞翼车3辆,合同车138辆,确保能以合理的价格将客户指定的货物安全快捷地运送到指定地点。

  • Our company headquarter is situated in Pearl River Delta, and runs business all over the country. Considering our own development vision and current clients' requirements, we have synchronously established branch compnanies in Chongqing, Hefei, Changzhou, Chengdu, Qingdao, etc, meanwhile built up the business alliance with mainstream logistics agencies in all these cities. We now have 32 short-distance vehicles, 7 long-haul semi-trailers, 3 flying-wings wagons and 138 contract cars, with this, we can make sure all the cargoes designated by clients could be rapidly and safely transmitted to the right destinations on a reasonable charge.

Ò公司核心服务的内容是通过网络、电话、传真等快捷方式实行一站式、直销式的物流运输服务;另外还为客户提供代买保险、货物跟踪等附加服务。

  • The core of our service is trying to realize a non-stop, direct-selling style logistics thru some express solutions like network, telephone, or fax, etc, besides, we also offer extra service as substitutional insurance purchase, cargo tracking, and so on.

来自:求助得到的回答