谁能帮我翻译一下???

Thinkingofyou,Waterfountain,OutofcontrolINthebitterwinter,Couldthechillywindshakethef... Thinking of you , Water fountain , Out of control
IN the bitter winter ,
Could the chilly wind shake the faraway rainbow ?
Floating coulds ,
Trareling over the sky with some lazy sorrw ,
Across the Pacific Ocean .
Turned into spring brerze ,
TO the country old ,
Warmth sourounded , Speaking of my heart ,
Whispers in your shadow .
Molecules and atoms , Iam tuening into ,
In the air around you ,
Feel, The vibrations of my heart .
Could you?

— Thinking of you —
蝴蝶打滚
Thinking of you , Water fountain , Out of control
我思念着你 像无措地清泉
IN the bitter winter ,
在冷洌的冬日
Could the chilly wind shake the faraway rainbow ?
刺骨的风又能否撼动遥远的彩虹?
Floating coulds ,
浮动的云
Trareling over the sky with some lazy sorrw ,
慵懒地行过天际
Across the Pacific Ocean .
横渡了太平洋
Turned into spring brerze ,
变作春的微风
TO the country old ,
直向着古旧的国土
Warmth sourounded , Speaking of my heart ,
周身的温暖 诉说着我的心声
Whispers in your shadow .
在你影里曼声低语
Molecules and atoms , Iam tuening into ,
我似分解成为分子乃至原子
In the air around you ,
投身于你四围的空气
Feel, The vibrations of my heart .
请细细感受 我心的震动
Could you?
你觉察了吗?
— Thinking of you — 想念着你
姒耕顺杨钗
1944年6月14日
星期二
亲爱的Kitty,
我不知道是不是因为我太久不能呆在户外,所以我变得对一切跟大自然有关的东西很痴迷.我还清楚的记得那时候有很蓝的天空,鸟儿的歌声,月光和花朵,那些曾让我多么着迷.但自从我来这里,一切都改变了.
…比如,一个很暖和的晚上,我刻意等到11点半,就是为了亲自好好看一下月亮.但月亮的光太亮了,我都不敢打开窗户.还有一次是在五个月前,我碰巧在黄昏时分上楼,那时候窗户是开着的.我一直到窗户不得不要关上了才下楼.黑暗,雨夜,狂风,乌云完全让我威慑于它们的力量;那是一年半以来我第一次面对面的审视夜晚

…不幸的是…
我只能透过挂在满是灰尘的脏窗帘来欣赏大自然.但这样看已经没有什么乐趣可言,因为大自然真的是要经历的东西。
拱长星枝慈
我最爱的季节
春天是我最爱的季节,我觉得它是个招人喜爱的季节。我家房后有个花园,春天一到,树木变得翠绿,美丽的花儿争相开放。有许多蝴蝶和蜜蜂在花间飞舞,蝴蝶翩翩起舞,蜜蜂放情歌唱,我爱春天!!
板仪鲍霞飞
我们有春夏秋冬四个季节。在中国的秋天,是澳大利亚的春天;在北京的冬天,是悉尼的夏天。在北京,春天从3月到5月;夏天从6月到8月;秋天从9月到11月;冬天从11月到明年的2月。但是,在悉尼,春天从9月到11月,夏天从11月到次年的2月;秋天是3月到5月;冬天从6月到8月。(中间好像重复了)如果你正打算一个旅游的计划,首先应该看下地图并且要记得你将要去的地方和你所在的地方可能处于不同的季节!
高临辛一嘉
"I
want
to
hold
your
hand
and
go
to
a
place
called
forever,
forever
scenery!"
易君真荡
I
would
like
to
lead
your
hands
together
to
a
place
called
never,
ever
look
at
the
landscape