a new day has come是什么意思

du小悟
a new day has come

真爱来临;新的一天来临;崭新的一天

例句

1.A new day has come, and I hope you will take a peaceful heart to end it and be active to welcome tomorrow.
新的一天来临了,希望大家平安地度过,并且积极地迎接明天。

2.A New Day Has Come by Celine Dion
新的一天来了

3.The rising sun suggests a brand new day has come.
东升的太阳表明崭新的一天已经来临。

4.A new day has come a new day.
新的一天到来了,

5.A New Day Has Come(Radio Remix)
新日子来(收音机再混合)的无论什么
kibting
新的一天已经到来