国家英文缩写是什么?

张老师休闲娱乐

国家英文缩写是CNTY,全拼CouNTrY。

例句:

1、自三月份起这个国家就准备要打仗。

The country has been on a war footing since March.

2、这个国家大多数原料均依赖进口。

The country has to import most of its raw materials.

3、这个国家由民选代表统治。

The country is governed by elected representatives of the people.

4、这个国家申请成为欧洲联盟的正式成员。

The country applied for full membership of the European Union.

5、这个国家的人民享有很高的生活水平。

People in this country enjoy a high standard of living.

语言桥