请帮忙翻译一段话

请不要用网络翻译工具WatchdataisrelativelyyoungIT-companyinthebusinessofdatasecurity.The62,000m2... 请不要用网络翻译工具

Watchdata is relatively young IT-company in the business of data security. The 62,000m2 new headquarters will accommodate the companies’ general office departments, research and workshops. Given the young age of the company and the enormous development in employees, the design aims to set conditions for meaningful communication between the individual employees and departments.

All program is organized according to hierarchy: representative program faces south, factories face north. The different functions and departments are connected on the first floor by means of an ‘interaction-floor’. All public functions are concentrated on this floor, making it the companies square. The ‘interaction floor’ encloses four internal courtyards that are adorned by two special pavilions: a meeting ‘diamond’ and a sports-pavilion. The companies ‘W’-logo returns in the elevation and construction; logo, architecture and construction synthesize.
百度网友45c8655
Watchdata相对年轻的IT-company业务的数据安全。这个62,000m2新总部将向这两家公司的办公室,研究部门及研讨会。年轻的公司的员工和巨大的发展,设计的目的是为建立条件间的沟通和部门的员工。

所有的计划是根据等级:代表计划是朝南,面对北方工厂。不同的职能部门,连接在一楼的interaction-floor ' '。所有的公共职能主要集中在这一层,使其公司广场。“互动地板的封装内院,四是装饰:由两个特殊的亭子,“钻石”会议sports-pavilion。这两家公司的‘W’-logo标高及施工的利润;logo、建筑和施工合成。

不知道可否帮助你
修罗荭
握奇是相对年轻的资讯科技公司在数据安全业务。新总部的六二〇〇〇平方米将容纳公司的一般办公部门,研究和研讨会。由于公司年轻员工和巨大的发展中,设计目标设置条件的员工和部门之间的沟通对个人有意义的。全部课程的编排是按照等级:代表方案向南,工厂,面对北方。不同的职能部门连接一楼的一个'交互层'的手段。所有公共职能集中在这层楼,使其成为公司的平方。在'互动楼'包围四是由两个特别展区:会议'钻石'和一个体育亭子点缀内部庭院。该公司的W'标识返回海拔和建设;标志,建筑和建设综合。
雪瑞睿
握奇是相对年轻的资讯科技公司在数据安全业务。新总部的六二〇〇〇平方米将容纳公司的一般办公部门,研究和研讨会。鉴于该公司的年轻雇员的年龄和巨大的开发,设计的目的是为个别员工之间的沟通和部门有意义的条件。

所有方案的编排是按照等级:代表方案向南,工厂向北。不同的职能部门连接一楼的一个'交互层'的手段。所有公共职能集中在这层楼,使其成为公司的平方。在'互动楼'包围四是由两个特别展区:会议'钻石'和一个体育亭子点缀内部庭院。该公司的W'标识返回海拔和建设;标志,建筑和建设综合。
[供参考}