英语翻译 急急急急急!!

Idon'tknowiftheworldisrealymoredangerousnowthanitwas30yearsago.ButI'msurethatitseemst... I don't know if the world is realy more dangerous now than it was 30 years ago.But I'm sure that it seems that way.The world is a dangerous place.We want our children to know it,so that they will stay safe.But we don't want them to be afraid all of the time.Fear is a useful feeling.We need fear to keep us from doing stupid things.But frequent fear is more likely to come down with illness.
So,what can you do to keep your child safe,without fear?
first,make your home a safe place.Make it a rule that nobody hurts anybody else in your home,neither by deed nor by word.When you have to face a scary world,it helps to have a fear-free home base.
Let your kids know that most strangers are well-mannered people.It's possible to be friendly without putting yourself in danger.I think that the "never talk to strangers" rule often does more harm than good.
Take steps to help those in need, and let your childen help beside you.By helping others,they'll come to expect that others will help them if they ever need it.
As parents , we can't make sure that our children will never come to harm. But we will always do everything we can to keep them safe ,and to make the world safer for all children and people .The experience of being with others in a neighborhood of caring and the safety of a peaceful home are what children need to be able to live without fear in a dangerous world.
开心辞典_
我不知道如果世界真的更危险,现在比30年前但我确信它看上去那样世界是一个危险的地方…我们想让自己的孩子去了解它,所以他们将留在安全的. 但是我们不想让他们害怕所有的时间恐惧是一种有用的感觉我们需要恐惧使我们从做一些愚蠢的事情但频繁的恐惧更有可能染上疾病。
所以,你能做什么来让你的孩子的安全,没有恐惧?
首先,将为您的家居安全的地方…让这一规则:没有人伤害任何人,无论在家中契约或字当你不得不面对一个可怕的世界,它能有一个恐惧的自由基地。
让你的孩子们知道大多数的陌生人是有礼貌的人它可能是友好的,不让自己处于危险中…我认为“永远不要跟陌生人说话”规则弊大于利。
采取措施帮助那些需要帮助的人,并让你的孩子就在你身边帮助帮助他人,他们就会希望别人会帮助他们,如果他们需要它。
作为父母,我们不能保证我们的孩子不会伤害。但我们总是尽我们所能来保证他们的安全,并使世界更安全,为所有的孩子和人民生活在一个社区与他人的关爱和安全性的一个宁静的家园被孩子们需要的是能够生活在没有恐惧的世界充满危险。

作业赶紧交了吧、
我不知道如果世界真的更危险,现在比30年前但我确信它看上去那样世界是一个危险的地方…我们想让自己的孩子去了解它,所以他们将留在安全的. 但是我们不想让他们害怕所有的时间恐惧是一种有用的感觉我们需要恐惧使我们从做一些愚蠢的事情但频繁的恐惧更有可能染上疾病。
所以,你能做什么来让你的孩子的安全,没有恐惧?
首先,将为您的家居安全的地方…让这一规则:没有人伤害任何人,无论在家中契约或字当你不得不面对一个可怕的世界,它能有一个fear-free基地。
让你的孩子们知道大多数的陌生人是有礼貌的人它可能是友好的,不让自己处于危险中…我认为“永远不要跟陌生人说话”规则弊大于利。
采取措施帮助那些需要帮助的人,并让你的孩子就在你身边帮助帮助他人,他们就会希望别人会帮助他们,如果他们需要它。
作为父母,我们不能保证我们的孩子不会伤害。但我们总是尽我们所能来保证他们的安全,并使世界更安全,为所有的孩子和人民生活在一个社区与他人的关爱和安全性的一个宁静的家园被孩子们需要的是能够生活在没有恐惧的世界充满危险。