帮忙翻译一下几个足球用语

“华丽的球技。帅气的过人。英俊的五官。矫健的身姿。铲倒。裁判。媒体。在伤口上撒盐。去中场断球。奋力地拼抢。积极地跑动。赢球。输球。强忍泪水。”呵呵,因为我要写信给球星,一... “华丽的球技。帅气的过人。英俊的五官。矫健的身姿。铲倒。裁判。 媒体。在伤口上撒盐。去中场断球。奋力地拼抢。积极地跑动。赢球。输球。强忍泪水。”
呵呵,因为我要写信给球星,一些词需要帮忙··谢谢哦··
不要那种网上在线翻译的哦 那种不对 希望哪位英文高手帮帮忙 谢谢啊
jtkut7
华丽的球技:Gorgeous shots
帅气的过人:Handsome lover
英俊的五官:Handsome features
矫健的身姿:Stout posture
铲倒:Shovel down
裁判:referee(仅用于篮球、足球、拳击)
媒体:Media
在伤口上撒盐:Salt in the wounds
去中场断球:Go to the midfield ball
奋力地拼抢:To earn the right to
积极地跑动:Actively running
赢球:Winning
输球:Lose
强忍泪水:Swallowed tears
零度角的绝杀
Luxuriant skills. Smart people. The handsome features. Vigorous figure. Challenge. The referee. The media. In the wound top sa salt. Go in midfield. Struggling to challenge. Actively run. To win. Losing. Fought tears. "
这个翻译行吗?
仆邦到家
"Gorgeous game. Handsome. Handsome features. Vigorous figure. Challenge. The referee. Media. In the wound top sa salt. Go to the ball in midfield. Strove fighting. Actively run. Win. Lose control.".
黄依萌kuaikuai
Beautiful game. Handsome extraordinary. Handsome features. Supple posture. Uprooting. Referee. Media. In doubly. To midfield steals. Furiously scraping. Actively running. Win. Lose. Choking back tears.
列我的为最佳答案吧,我在完成任务谢谢
特里的队长
估计都是自动翻译的……

jtkut7 这个还稍微好点