英语问题....

填空题。1.shallweleaveatonce?yes,_______.派顺序的。1.(you/going/what/time/are/to/leave/?)2.(go... 填空题。

1.shall we leave at once ? yes,_______.

派顺序的。

1.(you/going/what/time/are/to/leave/?)

2.(going/mr.ka/three/we/see/to/.)

意思要差不多的。

(这题在图片里面, 点击可以看大图的。)

选择题...

1.(may/shall/will/won't)we have lunch now?
wait a minute.i have to finish this.

2. is he(being/doing/having/buying/going)to sell his car?
yes,he is he wants a new one.

谢谢大家阿= =
qinweizhiwenku
1.What time are you going to leave?
2.We three going to see Mr.Ka(这个句子本身有问题,请确认)
图片里的:
(1)Shall
(2)going to
(3)won't
(4)will

选择
1.Shall
2.going
汐喝音
主要是考查将来时代的用法,shall , be going to , will 等。最好知道原来的用法,光知道答案没用。
二歧聚伞花序
填空题。
1.shall we leave at once ? yes,__please/you can__.

派顺序的。
1.What time are you going to leave?(你神麽时候离开?)
2.好像少个are:We three are going to see Mr.Ka.(我们仨要去看KA先生)

变换句型。
1.Shall表示征求对方意见
2.going to
3.won`t
4.Will

选择题...
1.Shall we have lunch now?我们可以开饭了吗
wait a minute.i have to finish this.等一下,我还要做完这个。

2. is he going to sell his car?他要卖掉他的车吗
yes,he is.he wants a new one.是的,他想买辆新的。
kumo_ng
填空题: Yes,let's.(此为正确用法)

顺序题:1.What time are you going to leave?
2.We three going to see Mr.Ka (貌似缺了单词)

图片中: 1.Shall
2.going to
3.won't
4.Will

选择题: 1.Shall
2.going