哪位高手能帮我翻译一下,谢谢了!!不要机器式的,地道点的英语奥,谢谢~

珍视每位员工,推崇学习创新,培养精英人才,褒奖德才兼备。珍视每位员工员工是最宝贵的财富;充分尊重每位员工的个性和需求。努力营造和谐、健康的工作环境,使每位员工快乐工作、健... 珍视每位员工,推崇学习创新,培养精英人才,褒奖德才兼备。

珍视每位员工
员工是最宝贵的财富;充分尊重每位员工的个性和需求。

努力营造和谐、健康的工作环境,使每位员工快乐工作、健康生活。

真诚关心每位员工的发展,努力开发每位员工的潜能、帮助员工成长。

推崇学习创新
创新是生存和发展的硬道理。无论处于什么岗位,都要有创新的意识、创新的精神和创新的行动。

持续的学习是创新和发展的源动力。致力于建立学习型的组织,鼓励、帮助并支持员工通过任何合理的途径和方式进行学习。

培养精英人才
人才是公司的未来,锻造和培养有潜质的员工是公司责任。努力创造人才成长的机会和环境,以实现员工与企业的共同发展。

褒奖德才兼备
“德才兼备,以德为本”是公司的人才标准;

公司建立并不断完善科学的人才评价体系和激励机制,公平回报每位员工为企业和社会做出的贡献。
匿名用户
Cherish every employee, learning and innovation, cultivating the elite, integrity.

Cherish every employee
Employees are the most valuable wealth, Fully respect each employee character and demand.

Efforts to build a harmonious and healthy working environment, make each happy employees work, healthy life.

Sincere concern each staff development, the development potential of every employee, help employees to grow.

是:Advocates learning and innovation
Innovation is the survival and development of the hard truth. No matter what position, must have the innovation consciousness, innovation spirit and innovation.

Continuous learning is the development and innovation of the source. To establish learning-oriented organization, encourage and help and support staff through any reasonable ways and means in
匿名用户
如果你不是完全不懂英文,可以用机器翻,然后自己改。