求翻译一首英文诗

NevergivenpNverlosehopeAlwayshavefaithItalwaysyoutocopeTryingtimeswillpassAstheyalway... Never give np
Nver lose hope
Always have faith
It always you to cope
Trying times will pass
As they always do
Just have patience
Your dreams will come true
So put on a smile
You'll live through your pain
Know it will pass
And strength you will gain
急用~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
明天就要
跪求
告知者定加高分
DisorientSky
永不放弃
永不失去希望
时常充满自信
它将让你成功处理事情
难熬的时间总是如往常般的将过去
就这样充满耐性
你的梦就会成真
就这样时常保持着你的微笑
你将会摆脱痛苦生活下去
清楚明白困难终究会过去
你将会得到力量