汉译英,高分求助!!!!!!!!!!!

3.9.4SchedulingaVacationBecauseofbusinessrequirementsandworkloads,yourvacationmustbes... 3.9.4 Scheduling a Vacation
Because of business requirements and workloads, your vacation must be scheduled at a time that has been approved in advance by your Supervisor. Vacation requests are to be submitted for approval in writing to your Supervisor at least 30 days in advance of the desired vacation time in order to determine staffing requirements and allow scheduling of coverage in your department. The Company will make every effort to accommodate vacation requests.

Employees may take no more than 10 days (two consecutive weeks) of vacation at the same time or within a 30 day period, unless a vacation request to take more than 10 consecutive days has been approved in advance by the Department Manager or the Chief Executive Officer.

Vacation requests will generally be approved on a first come, first serve basis. The Company will make every effort to accommodate vacation requests. If a conflict arises where two employees submit their vacation requests at the same time for the same vacation dates, the priority will generally be based on length of service so long as the senior employee's request was received in a timely manner. To avoid disappointment it is highly recommended that employees schedule their vacations and submit requests at the earliest possible opportunity rather wait until the last moment to request time off from work.

PTO benefits are to be used for rest, relaxation, appointments, personal business, and other time off due to personal reasons. Eligible non-exempt employees may use their available PTO benefits in 1-hour increments up to 8 hours for a workday when taking time off from work. Eligible exempt employees may use their available PTO benefits in half day or full day increments when taking time off work. PTO pay will be based on the employee’s base pay rate in effect at the time such vacation is taken. It does not include overtime or any special forms of compensation such as incentives, commissions, or bonuses. Payment for vacation or PTO time off will be made on an employee’s regularly scheduled payday
3.9.5 Accrued and Unused PTO
Employees are to use their accrued PTO benefits each year. Unused PTO days may be carried over to a subsequent year. The maximum number of PTO days or hours that an employee may have at any time shall equal no more than 25 days/200 as indicated in the above table under 3.9.1. In the event an employee’s earned but unused PTO benefits reaches the maximum accrual of 25 days/200 hours that is allowed, the employee will not earn any additional PTO benefits. PTO benefits will cease to accrue until the employee takes enough personal time off or vacation to fall below the maximum PTO cap or ceiling. Earning PTO benefits will thereafter resume until available PTO benefits again total the maximum permitted by this policy.
3.9.4调度一个假期
由于业务需求和工作量,你的假期必须安排在已提前通过你的上司的时间。休假申请要以书面方式向你的主管在所希望的休假时间至少提前30天,以确定所需人员编制和报送允许在你的覆盖调度部门。本公司将尽一切努力满足度假的要求。

没有更多的员工可能需要超过10天(连续两个星期的休假)在同一时间或在一三十天period,除非一个度假的要求要超过连续10天已经提前经本系经理或行政长官主任。

休假申请一般会批准先来先服务的基础。本公司将尽一切努力满足度假的要求。如果冲突发生在那里的两名雇员提交了同样的休假日期相同按时休假申请,一般的重点将based服务年资,只要senior employee的请求是在及时收到。为避免失望,强烈建议雇员安排他们的假期,提交尽早要求而直到最后一刻才要求脱离工作一段时间。

商标局的利益可以用于休息,放松,约会,个人业务,其他时间过因个人原因。合资格的非豁免员工可使用1小时的增量他们的利益提供动力输出高达8小时的工作日上班时间到时关闭。合资格的雇员可免征使用半天或一天的增量利益时,其现有商标局起飞工作时间。商标局薪酬将根据员工的基本工资率的影响在采取这种休假时间。它不包括加班,如奖励,佣金,奖金或补偿或任何特殊形式。度假或商标局一次性付款时间将是雇员的定期发薪日
3.9.5应计及未使用的商标局
雇员可利用其累积的专利商标局每年的好处。天未使用的动力输出,可结转到下一年度。对商标局天或小时最多,雇员可在任何时间应等于不超过25 days/200如上述表显示下3.9.1。如果个别雇员的福利收入,但不使用动力输出达到25 days/200所允许的最大累积时间,员工不会获得任何额外的动力输出的好处。商标局福利会停止,直到累积足够的员工把个人的休息时间或休假,以低于最大动力输出上限或上限。此后商标局福利收入将恢复到可再次商标局共利益在这一政策所允许的最大值。
遗i
3.9.4调度一个假期
由于业务需求和工作量,你的假期必须安排在已提前通过你的上司的时间。休假的请求,以书面形式为您的主管在休假时间的预期提前30天,以确定所需人员编制和报送的coverage让你们部门的调度。本公司将尽一切努力满足度假的要求。

雇员可以采取不超过10天(连续两个星期的休假)在同一时间内或30天的期限,除非休假请求采取连续10多天一直在事先核准的部门经理或行政长官主任。

休假申请一般会批准先来先服务的基础。本公司将尽一切努力满足度假的要求。如果冲突发生在有两名雇员提交为同一日期同一时间休假他们的假期要求,在优先基于通常将服务年资,只要高级雇员的请求是在及时收到。为避免失望,强烈建议雇员安排他们的假期,提交尽早要求而直到最后一刻才要求脱离工作一段时间。

商标局的利益可以用于休息,放松,约会,个人业务,其他时间过因个人原因。合资格的非豁免员工可使用1小时的增量他们的利益提供动力输出高达8小时的工作日上班时间到时关闭。合资格的雇员可免征使用半天或一天的增量利益时,其现有商标局起飞工作时间。商标局薪酬将根据员工的基本工资率的影响在采取这种休假时间。它不包括加班,如奖励,佣金,奖金或补偿或任何特殊形式。度假或商标局一次性付款时间将是雇员的定期发薪日
3.9.5应计及未使用的商标局
雇员可利用其累积的专利商标局每年的好处。天未使用的动力输出,可结转到下一年度。对商标局天或小时最多,雇员可在任何时间应等于不超过25 天/200如上述表显示下3.9.1。如果个别雇员的福利收入,但不使用动力输出达到25 天/200所允许的最大累积时间,员工不会获得任何额外的动力输出的好处。商标局福利会停止,直到累积足够的员工把个人的休息时间或休假,以低于最大动力输出上限或上限。此后商标局福利收入将恢复到可再次商标局共利益在这一政策所允许的最大值。
holyhancn
3.9.4假期安排

因为工作要求及工作量的原因,假期安排必须通过主管上司批准安排。休假请求须以书面形式提前30天向您的主管上司提请批准,以便安排人员承担员工度假期间的工作。公司将尽量满足员工的休假请求。

员工休假一次不得超过10天(两个连续周),或30天的期限,超期休假须事先获得部门经理或总管的批准。

休假申请一般会先申请先安排。公司将尽量满足休假请求。如果两名员工同时提交同一时间的休假请求,则优先安排公司服务时间长或高级员工的休假请求。为避免失望,建议员工能尽早提交自己的假期安排,不要到最后一刻才提交休假请求。

休假福利待遇可以用来休息,放松,约会,个人业务,或处理个人事宜。享有带薪休假员工可在一个工作日内请1-8小时的事假。不享受带薪休假的员工可在一个工作日内请半天或一天的事假,假期薪酬将依据员工假期时的基本工资标准。它不包括加班,如奖励,佣金,奖金或任何形式的补偿。假期工资将随正常工资一起发放。
3.9.5累计及没用完的假期
员工可在每年度内使用自己的累积假期。未用完的假期可移到下一年度使用。一位员工在任何时间能享受的假期最多不能超过25 天/200小时(见3.9.1款所述)。如果一位员工的未用假期达到所允许的最大累积时间25 天/200小时,该员工将不再继续获得新的假期累计。假期累计将在员工使用事假,休假,使之降至最大假期天数限制以下时重新开始。按此规定可再次将假期累计到所允许的最大值。