英语选择题

1.Iamnot___heistellingthetruth.A.certainB.sureC.certainifD.surewhether2.Canyoutellmet... 1. I am not ___he is telling the truth. A.certain B.sure C.certain if D.sure whether
2. Can you tell me the true ___the false? A.to B.for C.from D.about
3. I wonder___. A.how much cost these shoes B.how much do these shoes cost
C.how much these shoes cost D.how much are these shoes
请详细解析
匿名cherry
1.D。句意:我不是很确定他是否在说真话。if 也有是否的意思,但是后面常常跟着or not.因此D更合适。
2.C tell sth. from sth.把某物从某些之中辨别出来,句意:你能把这些谬论中的真理辨别出来告诉我吗?
3.C。此处短语作陈述句的宾语,因此应该用陈述结构,所以选C.B不对,因为短语作宾语,不是独立的句子,所以不需要有动词。D也不对,不应该用疑问结构。
no14203
D
C
172030947kk
BDC
chi_hung
DCC