求英语高手帮忙翻译下,谢谢

翻译内容:卖方在买方提货完毕后,以实际提货数量乘以实际销售单价结算货款,与预付款相抵,多退少补,并于买方提货完毕后向买方开具发票及提供有关单据。... 翻译内容: 卖方在买方提货完毕后,以实际提货数量乘以实际销售单价结算货款,与预付款相抵,多退少补,并于买方提货完毕后向买方开具发票及提供有关单据。 展开
abc嘻嘻笑
------------------原文------------------
买方提货完毕后,以实际提货数量乘以实际销售单价结算货款,与预付款相抵,多退少补,并于买方提货完毕后向买方开具发票及提供有关单据。
------------------译文------------------
After the completion of the buyer to take delivery and actual delivery quantity is multiplied by the actual sales price settlement money, and advance, retreat more fill less and invoiced to the buyer after completion of the buyer to take delivery and the provision of related documents.

如果不对,请海涵,谢谢亲。。。。。不过我还是和哪位【伤花雾海】的朋友一样,建议你找个商英翻译
帐号已注销
您好,很高兴为您解答如下:

卖方在买方提货完毕后,以实际提货数量乘以实际销售单价结算货款,与预付款相抵,多退少补,并于买方提货完毕后向买方开具发票及提供有关单据。
After buyer's fetching the goods, the seller will charge on basis of multiplying actual delivered quantity by unit price. Decducted by the downpayment, any excess payment shall be refunded and deficiency shall be paid. Invoice and related documents will be respectively issued and provided to the buyer after its taking delivery of goods.

-----------------------------------
★倾情奉献★愿您满意★
★欢迎追问★敬请采纳★
-----------------------------------
伤花雾海
你该找个商英翻译了,这么省钱不好