翻译短文

MrWhiteworksinanoffice.Helikedreadinginbedwhenhewasatschool.Itwasbadforhiseyesandnowh... Mr White works in an office. He liked reading in bed when he was at school. It was bad for his eyes and now he has near sight ( 近视 ). But he wouldn’t want anybobyto know about it and he never wears a pair of glasses. It often brjngs him some trouble.
One winter morning he was sent to a village school on business . He got off a bus at a stop in a small town. Then he had to walk there. The road to the village wasn’t smoothy (平坦). He fell over some times and it made his clothes dirty. At last he got to the village. Suddenly it began to blow and it got colder. He was looking for the school while his hat was blown off. He began to run after it but he couldn’t get it. He couldn’t understand why his hat ran into a house as if (似乎 ) it had legs . And he ran into the house, too .
A woman stopped him and shouted angrily, “ angrily are you running after my hen for?
香辣小小蟹
Mr White works in an office. He liked reading in bed when he was at school. It was bad for his eyes and now he has near sight ( 近视 ). But he wouldn’t want anybobyto know about it and he never wears a pair of glasses. It often brjngs him some trouble.
怀特先生是坐办公室的。他上学的时候喜欢躺床上看书。这对他眼睛不好,所以现在他近视了。但是他不想要别人知道他近视,而且他也从来不带眼镜。这样常常给他带来麻烦。
One winter morning he was sent to a village school on business . He got off a bus at a stop in a small town. Then he had to walk there. The road to the village wasn’t smoothy (平坦). He fell over some times and it made his clothes dirty. At last he got to the village.
一个冬天的早晨,他被派到一个乡村学校去做生意。他在一个小镇下了车。然后他不得不步行到那个村。通向村庄的道路并不平坦。他摔倒了几次,衣服都脏了。最后,他终于到达了村里。
Suddenly it began to blow and it got colder. He was looking for the school while his hat was blown off. He began to run after it but he couldn’t get it. He couldn’t understand why his hat ran into a house as if (似乎 ) it had legs . And he ran into the house, too .
突然刮起了风,天气变冷了。正在找学校的时候,他的帽子被吹掉了。他开始撵着追帽子,但是总是追不上。他不明白为什么他的帽子好像长了腿一样跑进一家农户。然后他也跟着跑了进去。
A woman stopped him and shouted angrily, “ angrily are you running after my hen for?
一个女的拦住了他,生气的冲他大喊大叫“你追赶我的母鸡干什么?”(你的最后一句原文应该是what are you running after my hen for?)
jovial_wu
怀特先生在一间办公室工作.他上学的时候就喜欢在床上看书,这对他的眼睛不好,所以现在他近视了.但他不想让别人知道他近视,所以他从不戴眼镜,而这常常给他带来麻烦.
一个冬天的早上,他因公被派到一间农村中学.他在一个小镇的某一站下了公车,然后他必须走到那里.通往那个农村的道路并不平坦,他摔了几次,把衣服弄脏了.最后,他终于到了那个农村.突然,刮起了风,天也变冷了.他在找那间学校的时候,帽子被风刮跑了.他开始追着帽子跑,但就是拿不到.他不知道为啥他的帽子像自己长了脚似的跑进了一间房子里,他就也跟着追进了房子.
一个女人拦住了他,并生气地大叫道:"你干嘛追着我的母鸡跑?"
heathermeng
大致意思就是这样:

怀特先生在办公室上班。当他还是学生,在校读书时他就喜欢躺在床上看书。这对他的眼睛有害,而他现在就近视了。但他不想让别人知道这事儿(指他近视),所以他从来都不戴眼镜。这就经常会给他带来一些麻烦。
在一个冬天的早上,他被派到一个乡村学校出差。他在一个小镇的巴士站头下了车,然后就得步行到那儿了。通往那个村庄的道路不是很平坦,他摔了好几次跤把衣服都弄脏了。最终他还是到达了村庄。突然,开始刮起风来,而且天气变得愈发寒冷。他在四处找寻学校的时候,帽子被风吹奏了。他就开始奔跑着去追帽子但是怎么也追不到。他不明白为什么他的帽子像长了腿似的会跑进一幢房子里去,而他也跟着跑进了房子里。
这时一个女人把他拦住,朝他愤怒地吼道:“你干嘛追着我的母鸡跑啊!”
百度网友011f68f
Mr White 在一个办公室里工作、当他还在学校的时候,他喜欢在床上看书、这对他的眼睛不好,导致现在他有近视、但是他不想任何人知道这件事,和他从来不戴一副眼镜,这经常给他带来很多麻烦,
一个冬天的早晨,他去一个乡村学校出差,他在一个小乡镇的停车站下车,然后他不得不走路去那里,乡村的小路很不平坦,他摔倒了很多次和弄到他的衣服肮脏了,最后,他到达了乡村,突然,风开始吹、天气开始变冷,当他正在寻找学校的时候,她的帽子被吹掉了,他开始追赶帽子,但是他还是得不到它,他不明白为什么他的帽子跑进了一个房子好像有腿一样,他也跑进了房子。
一个妇女停止他和很生气的大喊:你为什么追赶我的鸡?
晴晴的部落
怀特先生在办公室工作。他喜欢在床上看书时,他在学校。它是坏的,他的眼睛,他现在已经近视(近视)。但他不想anybobyto知道这件事,他从不戴着一副眼镜。它经常brjngs他一些麻烦。
一个冬天的早晨,他被派到乡村学校的业务。他得到了一辆公共汽车在停止在一个小镇。然后,他不得不走到那儿了。这个村子的路并不算是(平坦)。他摔倒了几次,这让他的衣服弄脏了。他终于到达了村庄。突然,天开始吹,让它变得更冷。他正在寻找这个学校时,他的帽子被风吹掉了。他开始追赶它,但却无法把它。他不明白为什么他的帽子跑进屋子里,似乎他们已经腿。他跑进屋里。
一个女人拦住他,气愤地喊道,“你追我生气母鸡吗?