求一个大神帮忙翻译一下这篇文章

Directions:TranslatethefollowingintoChiniese.A747washalfwayacrosstheAtlanticwhentheca... Directions: Translate the following into Chiniese.
A 747 was half way across the Atlantic when the captain got on the loud speaker, "Attention, passengers. We have lost one of our engines, but we can certainly reach London with the three we have left. Unfortunately, we will arrive an hour late as a result.”
Shortly thereafter, the passengers heard the captain's voice again, "Guess what, folks. We just lost our third engine, but please be assured we can fly with only one. We will now arrive in London three hours late.”
At this point, one passenger became furious. "For Pete's sake,” he shouted, "If we lost another engine, we'll be up here all night!”
匿名用户
用法:把下列句子译成中文。(有两种翻译)

747是半个大西洋当机长的扬声器,“注意,乘客。我们已经失去了我们的一个引擎,但我们一定能到达伦敦,三我们离开。不幸的是,我们要因此晚到一小时。”
此后不久,旅客们又听到机长的声音,“你猜怎么着,伙计。我们刚又掉了第三个引擎,但请放心,我们会飞的唯一。现在我们将晚到三个小时在伦敦。”
在这一点上,一个小时了。”看在上帝的份上,”他喊道,“如果我们失去了一个引擎,我们就要整夜都在这里!“

747年下半年,横跨大西洋扬声器当船长,”关注,乘客。我们已经失去了我们的一个引擎,但是我们肯定可以到达伦敦的三个我们都离开了。不幸的是,我们将晚到一小时。”
此后不久,乘客听到船长的声音又响了起来,“猜猜,伙计。我们就失去了我们的第三个引擎,但请放心我们会飞的只有一个。现在我们将抵达伦敦晚三个小时了。”
在这一点上,一名乘客变得愤怒。“为了皮特,”他喊道,“如果我们失去了另一个引擎,我们将在这里通宵!”
shine戚七七
使用方法:把下面的翻译成汉语。
747年下半年,横跨大西洋扬声器当船长,”关注,乘客。我们已经失去了我们的一个引擎,但是我们肯定可以到达伦敦的三个我们都离开了。不幸的是,我们将晚到一小时。”
此后不久,乘客听到船长的声音又响了起来,“猜猜,伙计。我们就失去了我们的第三个引擎,但请放心我们会飞的只有一个。现在我们将抵达伦敦晚三个小时了。”
在这一点上,一名乘客变得愤怒。“为了皮特,”他喊道,“如果我们失去了另一个引擎,我们将在这里通宵!”