请大家帮我翻译一下这段话

don'tbesad.everythingwillbeok.wecanpassthemissingdayafterwemeet.it'struethatimverygri... don't be sad . everything will be ok. we can pass the missing day after we meet.
it's true that i m very grieve. but wat can we do except grieve.
dont say sorry dont feel sorry about me
cause here, here we r
we must cherish the time we r together
u know "WAN" that's enough
today when i opened the qzone and saw ur leave words
the moment i cried so hard
i feel grievance and strong feeling of missing u
so i cant stop crying for a long time
but after that
i accept the truth that im alone today u also
we dont want to happen sth like this
.......
seems i said more words.
hope u happy , my love
百度网友5acf2e91a
不要悲伤,万事都会好起来。我们可以从相遇开始共同渡过我们曾迷失的日子。
是的,我真的很悲伤,但是除了悲伤,我们又能做什么。
不要说对不起,不要对我感到抱歉。
在这里,我们曾在这里。
我们必须珍惜我们在一起的日子。你要知道,相忘也是一种满足。(这句不确定,wan是不是有特别含义,如果是名词只有‘万’的意思)
今天当我打开空间看见你离别时的言语,我却又当即哭的那么深。
我多么充满怨艾,又多么想你,所以怎么让我停止哭泣。
不过那之后,我愿意接受我已孤单的现实,愿意接受哪怕我们都不想这样分离。

我像是说了太多,我只愿你快乐,我的爱,我曾经的爱人。
臧花敏
别难过了。一切都会好。我们可以通过失踪的一天。
这是真实的,我很grieve.寺,但我们能做除了忧愁。
不要说:"对不起,我不该感到惋惜
在这里,我们事业
我们必须珍惜我们在一起的时间
你知道“湾“够了
今天当我打开qzone,看到你的留言
我哭得很艰难
我觉得委屈和强烈的想念你
所以我不能停止哭了很长一段时间
但那之后
我接受了这样一个事实:今天你单独化生
我们不希望发生这样的……
.......
看来我说的话。
希望你快乐,我的爱