求大神翻译,人工翻译啊

ItwasalreadyhalfpastsevenandIwasrunninglateagainforthedinnerappointmentwithmywife,Ele... It was already half past seven and I was running late again for thedinner appointment with my wife, Eleanor. We had agreed to meet at therestaurant at seven o'clock. I felt a little uneasy, but to my relief,I had a goodexcuse: A business meeting had run over and I'd wastedno time getting to the dinner.
When I arrived at the restaurant ,1 apologized and told Eleanor Ididn't mean to be late. She screamed, "You never mean to." Well,I could tell she was angry. "I'm sorry but it wasnot avoidable ," I said. Then I told her about the businessmeeting. However , my explanation seemed to makethings worse, which started to drive me mad as well.
Several weeks later, when I described the situation to my friend Ken Hardy, he smiled, "You made a classic mistake. You're stuck in your own way ofthinking. You didn't intend to be late. But that's notthe point. What is important in yourcommunication is how your lateness affected Eleanor." He pointed out thatI focused on the intention while Eleanor focused on the result.Thus, both of us felt misunderstood and crazy.
Thinking more about Ken's words,I gradually recognized the root cause of suchdisagreement. It's the result of the action that really matters.I should have started the conversation by expressing how my actions affected Eleanor and saved the discussionsabout my intention for later, much later and even never.
要速度
百度网友1180d51
(尽力了。可能有些出入,望采纳}已经是七点半了,我再次迟到了与我妻子埃莉诺的晚餐约会。我们已经约定7点钟在餐馆见面。我觉得有点不安,但令我感到庆幸的是的,我有一个好借口:一个商业会面超时了,我没有浪费时间去吃饭。
当我到达餐厅,表示道歉并告诉埃莉诺我不想迟到。她尖叫起来,“你从来故意的。“唉,我可以说她很生气。“对不起,但这是不可以避免的,”我说。然后我告诉她关于商务会议的情况。然而,我的解释似乎使事情变得更糟,这种情况使我开始抓狂。
几周后,当我勇敢地向我的朋友肯描述这件事的情况,他笑了,“你犯了一个典型的错误。你被困在自己的思维方式。你并没有打算迟到。但这并不是问题所在。重要的在于你在沟通你迟到的原因时影响了埃莉诺。”他指出我关注的是过程而埃莉诺专注于结果。因此,我们都感到被误解和疯狂。
仔细思考肯说的话,我逐渐认识到这种分歧的根源。行动的结果,真的很重要。我应该开口表达自己的行为是如何影响埃莉诺并珍藏这次沟通的经过,直到很久以后,甚至永远。
追问
Later on, after talking to Eleanor and really    understanding     her experience of the results  of my lateness, I've managed to be on time a lot more frequently.
百度网友86f9db4
这已经是七点半了,我又一次迟到,匆忙跑来赴我妻子Eleanor的约会。
我们原本约定七点整在这里见面。
我有一些尴尬,不过我心里又稍稍放松下来,因为我有一个绝妙的借口:一个商业会面超时了,在那之后,我已经马不停蹄的赶来吃饭了。
当我到达餐厅的时候,我向Eleanor致歉并表示我并不是故意迟到的。
她带着尖利的声音嘶吼道:你从来都不是故意的。好吧,我已经能看出来她生气了。
我很抱歉,但这实在避免不了。我说
然后我告诉她关于商务会议的事。
然而,我的解释看起来把事情变得越来越糟了,这种情况让我也开始抓狂了。
几周之后,当我向我的朋友Ken描述这一情况的时候,他笑着说道,你犯了一个经典的错误。你陷在你自己的思维方式里了。你并没有打算迟到。但那不是重点。在你的沟通过程中重要的是你的迟到如何影响了Eleanor。他指出我关注的重点在意图,而Eleanor关注的重点在结果。因此,我们双方都感到被误解了而且十分气愤。
再仔细思考了一下Ken的话,我渐渐意识到了导致这次分歧的原因。这种行动产生的结果很重要。我本应开始表达我的行为如何影响了Eleanor而把对我的意图的讨论保留到之后,之后的之后,或者永远不提。
追问
谢谢
上官冉月
已经是七点半了,和妻子埃利诺的晚宴约会我又迟到了。我们约七点,餐馆前见面。迟到让我有些不安,但还好我有个好借口:商务会议结束迟了,我一结束就马不停蹄地赶来吃饭了。
到餐厅后我向埃利诺道了歉,并告诉她我不是故意迟到的。她尖叫说:“你不是故意的。“好吧,她很明显是生气了。”对不起,但这无法避免。”我说。然后我告诉她我开了个商务会议。然而,我的解释似乎让事情变得更糟,这让我也要抓狂了。
几个星期后,当我向朋友肯哈迪描述当时的情况时,他笑了笑,说:“你犯了一个经典错误。你困在自己的思维方式之中——你不想迟到。但那不是重点。在交流中的重点是你迟到是怎样影响了埃利诺的。”他指出我自己当时只关注了意向(即不是故意迟到),但埃利诺注重结果(即我迟到了)。因此,我们双方都觉得被误解了,都很生气。
想想肯的话,我逐渐认识到这种矛盾的根源。真正重要的是行为的结果而非意图。我当时应该以表达我迟到影响到埃利诺开始谈话,把我不是故意迟到的这点留到以后再说——留到以后,甚至永远不说。
追问
谢谢
jiahaoxie

Seeking the translation of God, the artificial translation.
怪我哦1111
later on after talking to Eleanor and really understand her experience of the results of my lateness,I've managed to be on time a lot more frequently