各位高手你们好!我运到了点翻译问题,以下文字不知道如果翻译好,烦请帮忙翻译一下,不胜感激谢谢!

RegisteredlatterItshouldbenotedthatifalossofrightsoccursbecausethetranslationorthereq... Registered latter
It should be noted that if a loss of rights occurs because the translation or the request for examination have not been filed, this fee has to e paid twice. Apart from that, for any non-payment of fees in due time, 50% of the relevant fees become payable as further processing fees. In the case of non-payment of insufficient payment of the additional fee, the fee for further processing is calculated according to the number of pages for which the additional fee was not paid within the time limit

Request under Articale 7(3) and (4) Rules Relating to Fees

The fee is considered to have been paid in due time if, within a period of two months from notification of this communication and in accordance with the requirements under Article 7()3 and ()04 Rules relating to fees, Evidence si provided to the EPO that the payment was effected in an EPC Contracting State within the period in which the payment should have been made and , if applicable, the surcharge of 10% of the relevant fee(s) is paid.
丶路过幸福
值得注意的是,如果失去权利的薄弱的翻译或要求进行检查并没有被提起,支付使用费e两次。除此之外,对于任何未支付费用,50%的有关费用为进一步的处理费用付款。在未支付的额外的不足,为进一步的处理费用按体积计算的页数,没有支付额外的费用

要求在Articale 7(3)及(4)规则有关费用

费用被认为已经支付到期,如果两个月的期限内通知本通信,从按照规定第七条)3、4()规则关于费用,证据是提供给EPO的付款方式是在一个EPC缔约国的期限内缴纳应做出,如适用者,有关费用的10%(s)。
错う吾セ
注册后
应当指出,如果一个权利丧失的原因是,翻译或审核未提出请求,此费用已支付给twice é。此外,对于任何非缴费的在适当的时候,有关费用的50%成为进一步处理费支付。在不增加费用的支付金额不足的情况,作进一步处理费的计算方法为根据该附加费的时间内未支付限额的页数

根据Articale请求7(3)及(4)规则有关费用

该费用被认为已在适当的时候支付的,如果在两个月内从该通知的沟通,并按照根据第7()3和要求()04条有关费用,提供的证据州市促红细胞生成素,付款是在总承包范围内,其中已支付应,如果适用,10有关费用(第%服务费)支付期间国家实施。
亦末√
注册后他说:
“应当指出,如果一个é损失的权利或承租人在驾驶者的翻译费,因为这一要求的考试没有钱被提起,付出少的观众。此外,对于任何不及时支付费用,包括学费的50%payable've成为进一步处理费。在不额外收费案件支付的不足支付时,卢卡斯进一步处理费计算的文献计量的要求,多页的额外费在没时间限制缴纳的7(3)及(4 )规则有关费用的收费被认为已经支付,并在依法在适当的时间,如果时间的通知,在一个“从两个月的这个沟通,和要求根据第7()3()04规则的有关费用,欧洲专利局提供的证据,如果这是在之内,在其应已作出的,如果适用,10%的费用根据(第附加费)付款期限支付“支付一年的EPC缔约国生效。