请翻译一段话。

Theblindman'sworkopenedoureyesandpleasedourhearts.Tiaisomadehislifehappier.Itwasiustl... The blind man's work opened our eyes and pleased our hearts.Ti aiso made his life happier .It was iust like Beethoven .Beethoven wrote a lot of great music,but there was something wrong with his ears in his later life.Beethoven himself couldn't hear his wonderful music,but his muisc encourages millions of people to face their difficuties bravely.Isn't it one kind of happiness. 展开
Cedarlist
这位盲人的工作开启了我们的眼睛并且愉悦了我们的心灵。TI也使他的生活更加快乐。这就正如贝多芬。贝多芬写了许多伟大的音乐,但是在他之后的生活他患上耳疾(这里活译了)贝多芬他自己不能听见美妙的音乐,但是他的音乐鼓励了数百万的人勇敢地去面对他们的困难。这难道不是一种快乐(幸福)吗?
shadouhui
瞎子的工作打开了我们的眼睛和高兴我们hearts.Ti爱曾使他的生活更幸福。那就像贝多芬尤斯特。贝多芬写了伟大的音乐很多,但有一些错误与他的耳朵在他后来的life.Beethoven自己无法如吨听到他美妙的音乐,但他的muisc鼓励数以百万计的人们面对难点bravely.Isn'吨是一种幸福。
小小狗儿
这个盲人的作品开阔了我们的眼界 愉悦了我们的心灵。Ti aiso 使他的生活 更加快乐。就像贝多芬一样,贝多芬写了许多好听的音乐,但在他晚年的时候 耳朵出现了问题。贝多芬他自己不能听到他所创造的音乐作品,但他的音乐鼓舞了上百万的人去勇敢的面对自己的困难。这难道不是一种快乐么。