求英汉翻译

Thefemalesquadfor2009willincludetalentedUnder-23racerssuchasCorynRivera(whohaswonseve... The female squad for 2009 will include talented Under-23 racers such as Coryn Rivera (who has won several Under-20 national titles). The cyclists will work very closely in Europe with Jim Miller and the USA Cycling's Women development programme. Along with USA Cycling, Metro will send racers to Europe to compete at the highest level, with the hope of developing future World and Olympic Champions. 展开
永恒的心2010
为2009雌队将包含例如Coryn已经赢得的几不到-20国家头衔的Rivera有才干在下面-个-23参赛者.骑自行车的人将非常紧密用欧洲用吉姆Miller和美利坚合众国循环的妇女发展程序工作.和美利坚合众国一道循环,大都市将派遣参赛者去欧洲在最的高水平的水平方面和希望发展将来世界和奥林匹克的冠军争夺.
以上结果由金桥翻译提供,你也可以选择一对一的人工付费翻译服务,获得更精确的信息内容。
w2012313
( ⊙o⊙ )哇
卡可小子
女性的阵容,2009年将有才华Under-23选手,如Coryn里维拉(谁赢了好几Under-20全国冠军称号)。骑自行车的人会很紧密的与吉姆·米勒在欧洲和美国骑自行车的妇女发展计划。随着美国自行车、地铁将赛鸽搬到欧洲去参加最高水平,并希望未来世界的发展和奥运冠军。
百度网友26c30cffb
女性的阵容,2009年将有才华Under-23选手,如Coryn里维拉(谁赢了好几Under-20全国冠军称号)。骑自行车的人会很紧密的与吉姆·米勒在欧洲和美国骑自行车的妇女发展计划。随着美国自行车、地铁将赛鸽搬到欧洲去参加最高水平,并希望未来世界的发展和奥运冠军。
呼呼,希望能够帮到你