求高手英语翻译 5

Ibelieveeveryoneofushadbigandsplendiddreamsduringourchildhood.Butnearlynoneofthemhave... I believe every one of us had big and splendid dreams during our childhood. But nearly none of them have come true today, or we even have forgotten all about them. Why comes the fact like that? Many factors contribute to this complicated question, but I just want to stress one point today, that is persistence.
If we would ever accomplish anything in life, let us do not forget that we must persevere. If we would learn our lessons in school, we must be diligent and not give up whenever we come to anything difficult. We shall find many of our lessons very hard, but let us consider that the harder they are the better they will do to us if we will persevere and learn them thoroughly.
But there are some among us who are ready to give up when they come to a hard example in math, and say, “I can’t do this.” They never will if they feel so. “I can’t” never does anything worthwhile; but “I will try”accomplishes wonders. Let us remember that we shall meet with difficulties all through life. They are in the pathway of everyone. If we will only try and keep trying, we shall be sure to conquer and overcome every difficulty we meet with. If we have a hard lesson today, let us strive to learn it well and then we shall be prepared for a harder one tomorrow. And if we learn to master hard lessons in school, it will prepare us to overcome the hard things that we shall meet in life, when our school days are over.
Sometimes your greatest asset is simply your ability to stay with it longer than anyone else. You cannot control what happens to you, but you can control your attitude toward what happens to you, and in that, you will be mastering change rather than allowing it to master you. And the persistence is the basic attitude towards your dreams.
Leave all the excess baggage of yesterday’s mistakes and dare to enter into all the tomorrow. Leave yesterday to history and resolve to begin fresh each new day daring to make dreams become a reality.
Dreams cannot be bought, sold, nor traded. Dreams are the part of us that no one else can claim right to posses. Dreams are what keep life full of passion ad vitality!
Do not allow others to define who we are or what our desires may be .when we allow others to define or boundaries, we become the limits others have imposed upon us. Our dreams are our own and belong to no one else .Never admit defeat to a wasted life by forsaking your dreams! Dreams are complex and take years to accomplish, while holding onto the simplicity of a very young child. Not just the successfully rich and famous have a right to their dreams. Chase after them as the wind! Please keep dreaming and never give up on yourself.
挡风战士
相信我们每一个人都有大而灿烂的梦想在我们的童年。但是几乎没有人已经成真的今天,或我们甚至已经完全忘记他们。为什么是这样的吗?许多因素造成这个复杂的问题,但我只是想强调一点,那就是今天的毅力。
如果我们能做成任何在生活中,让我们不要忘记,我们必须持之以恒。如果我们想要学好功课在学校,我们必须勤奋,不要放弃。只要我们碰到困难。我们会发现,许多功课非常难,但是我们得记住,那些功课越难,将来对我们的益处就越大——只要我们能持之以恒,完全弄懂。
但是我们当中有一些人愿意放弃当他们来到一个坚硬的例子在数学,并且说,"我不能这么做。”他们永远不会如果他们这么认为。“我不能“不做任何有价值的;但是,“我会尝试“造就的奇迹。让我们记住,我们将遇到困难,走完人生。他们在每一个人的人生道路上。只要我们努力,再努力,就一定会征服所遇到的每一个困难。如果我们今天功课上遇到一个难题,那就让我们竭力解决它,然后我们就可以做好准备应付明天更大的难题。假如我们今天功课上时,它将会准备好克服艰难的事情,我们将会在生活中,当我们学校的日子已经一去不复返了。
有时,你最大的财富就是你能继续留在这比其他任何人。你不能控制在你身上发生了什么,但你能够控制你的态度,在你身上发生了什么,而在这,你就会掌握的改变,而不是让它控制你。和毅力是基本的态度,你的梦想。
把所有的行李超重昨天的错误,敢进入所有美好的明天。昨日离开历史与决心重新开始新的一天敢于作出的梦想成为现实。
梦想不能买卖,和交易
隗蔚0N
我相信我们中的每个人在童年时都有过远大二卓越的梦想 。但基本上它们中的大部分都没能得以实现,或者我们忘记了有关这些梦想的一切。为什么会这样呢,这一复杂问题是由诸多因素造成的,但今天我只想强调一点:坚持。
如果我们能够在一生中完成什么,请不要忘记锲而不舍。如果我们想在学校中学习一些课程,我们必须勤奋,并且在任何问题面前都不放弃。我们会发现一些课程很难,但请考虑一下,这些课程越难,我们就越能够从坚持并完整学习它们中受益。但是我们中的一些人已经因为遇到较难的数学题二准备放弃‘我不能做这个’。如果他们如此觉得那他们永远不会成功。“我不能”是没有价值的,但‘我想尝试’可以创造奇迹。让我们记住我们在人生中经常会遇到困难,它们在每个人成长的的道路上,如果我们坚持并一直坚持,我们一定能占胜我们遇到的所有困难。
百度网友8227545
相信我们每个人都已经在我们的童年大和灿烂的梦想。但他们几乎都没有成真今天,或者我们甚至忘记了一切。为什么来了这样的事实?许多因素造成这种复杂的问题,但我只是想强调一点今天,即持久性。
如果我们将不断实现生活中的事物,让我们不要忘记,我们必须坚持。如果我们想在学校里学到的教训,我们必须勤奋,不放弃任何事情,每当我们来到困难。我们会找到我们的教训很辛苦很多,但让我们认为他们是更好的困难,他们会做什么,我们只要我们持之以恒,学习他们深入。
但是,我们当中谁愿意放弃当他们来到一个数学硬一些例子,说,“我不能这样做。”他们如果他们永远不会感到如此。 “我不能”从来没有任何有价值的,但“我会尽力”造就的奇迹。让我们记住,我们会遇到生活困难,通过所有。他们是每个人的途径。如果我们将只尝试,不断尝试,我们将肯定战胜和克服一切困难,我们见面。如果我们今天有一个沉痛的教训,让我们努力学习得很好,然后我们将更加努力为明天准备之一。如果我们在学校学习掌握难的教训,它将使我们准备克服困难的事,我们将在生活中,满足我们的学校时,天已经过去了。
有时候,你最大的资产就是你的能力留在它比谁都长。你无法控制发生在你身上,但你可以控制对什么发生在你身上你的态度,在这,你将掌握的变化,而不是让你掌握它。和持久性是实现你的梦想基本态度。
给所有昨天的错误超重行李,敢于进入所有的明天。给昨天的历史,并决心开始新的一天新鲜每勇于梦想成为现实。
梦能不能买,出售,也不上市交易。梦想是我们的一部分,没有人能声称具有的权利。梦想,是什么让生活充满活力,激情的广告!
不要让别人来定义我们是谁或什么可能是我们的愿望。当我们允许别人来定义或界限,我们成为限制别人强加给我们。我们的梦想是我们自己或不属于任何其他人。千万不要放弃自己的梦想所承认输给浪费生命!梦是复杂的,需要多年才能完成,而到了一个非常年轻的孩子简单的举行。不只是富人和名人的成功有自己的梦想的权利。他们追逐的风!请保持梦想,永不放弃自己。

参考资料: 选我哦