求英语翻译,急!!!!!!!!!!!!!!!

是商业金融方面的。。。。。。请大家帮帮忙啦。ThefocusonSirFredisitselfadistortion.ThemaincauseofRBS’sfailure... 是商业金融方面的。。。。。。请大家帮帮忙啦。
The focus on Sir Fred is itself a distortion. The main cause of RBS’s failure was its policy of aggressive balance-sheet management. The bank entered the crisis with a core capital ratio of some 4%, about what is now seen as permissible after a crisis but not before. High leverage was a long-standing strategy. In the first half of the 1980s both RBS and Bank of Scotland (the predecessor of HBOS) were almost bought by English banks. Both responded by hiring entrepreneurial managers and expanding in England and abroad. With a tiny home market, says a former executive, they had to “stretch every pound” of capital and run with fewer deposits than was comfortable. Even then both banks remained takeover candidates. Salvation came in 1999, when both bid for NatWest, a much bigger English lender. RBS won. As consolation Bank of Scotland combined with Halifax, another English bank, to become HBOS.
syd707316970
只关注弗雷德爵士本身就是一种曲解,苏格兰皇家银行的破产的主要原因是它的积极的收支单据管理政策。银行以核心比率主要占4%而陷入金融危机,差不多在现在看来是在危机过后正常允许范围内的,而不是危机之前的比率。高一些水平的杠杆作用是个长久之策。在1980年头五年里,苏格兰皇家银行和苏格兰银行(HBOS(哈利法克斯苏格兰银行)的前身)都被英格兰银行收购了,而后都雇佣了更专业的经营主管,也扩展了在英国以及国外的业务范围。仅存有少量的国内市场份额,前执行官说,他们必须“打开首都里每个枷锁",并以更低的保证金经营。甚至于两家银行都保留接管的股东,救助开始于1999年,当他们都向NatWest申请援助,NatWest是一个更大规模的贷款银行。苏格兰皇家银行胜出了,作为安慰的,苏格兰银行和哈利法克斯银行合并,哈利法克斯是又一家英国银行,成了今天的HBOS(哈利法克斯苏格兰银行)。
yyy898214183
可笑的是,许多银行倒闭:老板是一样无言以对有名无实不知道在宇宙某处他们公司的大师们在玩手榴弹与金融透露。一些银行原来有商业模式,完全是志愿人员
百度网友0d68d47
焦点在弗雷德先生是本身畸变。 RBS的失败的主要起因是进取的资产负债表管理它的政策。 银行输入危机以核心资本比率一些4%,关于什么现在被看见如可允许在危机以后,但不以前。 高杠杆作用是一个耐久战略。 在苏格兰(HBOS的前辈的80年代RBS和银行上半)由英国银行几乎买。 通过雇用企业经理和扩展反应在英国和海外。 与微小的国内市场,一位前执行委员说,他们比舒适的必须“舒展每磅”资本和跑与少量储蓄。 既使在这种情况下两家银行保持接管候选人。 1999年救世进来,当两个为NatWest出了价,一个更大的英国贷款人。 被赢取的RBS。 作为安慰苏格兰的银行与哈利法克斯,另一家英国银行结合,成为HBOS。