翻译几句英语

I'malittleteapot.shortandstout.hereismyhandle.Hereismyspout.Whenthewaterisboiling.Her... I'm a little teapot. short and stout .
here is my handle . Here is my spout.
When the water is boiling.
Here me shout .
Tip me over.
Pour me out.

when the jolly sunshine comes to stay
西乐11
这是首儿歌, 我会唱喔. 楼主有几个单词拼错了, 完整歌词如下:

I'm a little teapot, short and stout
Here is my handle ,here is my spout
When I get all steamed up, hear me shout
Just tip me over and pour me out!

I'm a special teapot, it is true
Here let me show you what I can do
I can change my handle and my spout
Just tip me over and pour me out

我是一只小茶壶,矮又肥
这是我的把手 这是我的嘴
在我有蒸汽的时候我会叫
把我翻斜了就能倒出东西来

真的,我是只特别的茶壶
你看看我能做什么
我能换了我的把手和我的嘴
把我翻斜了就能倒出东西来

参考资料: 回答者:connie345 - 助理 二级 9-5 19:23

百永思敏豫
1:这会让你有满足感,你会给他们占有欲,而她们确实想占有你
2:你是我一生的挚爱
3:石头剪刀布
1.
This
will
let
you
have
satisfaction,
you
will
make
them
possessive,
and
they
indeed
want
to
possess
you.
2.You
are
the
love
of
my
life.
3.
Rock,
paper,
scissor(在外国的时候,
别人都是这样说和玩的)
如果要翻译:stone
scissors
cloth
百度网友1ade462043
1,我正在看一份从Canda那里拿来的报纸。
Martin
给我看了一篇很有趣的文章
2,在加拿大有无家可归的人吗?
3,你是对的
I
have
been
in
the
basketball
team
for
two
years~~
经恕都娴
1,我在读一份加拿大报纸。马丁给我看了一篇有趣的文章。
2.加拿大有没有无家可归的人?
3,你是对的!
jion
--become
together
with
百度网友29b81417f
我是一只小茶壶 又矮又胖的小茶壶
手柄在这 喷嘴在那
水开的时候
我就唱
把我身子倾
开水流出来

醉人的阳光何时能停留?