谁帮我翻译这篇英语文章

Sometimespeopledonotknowhowimportantitistohaveagoodlifestyle.MikeandBillaregoodfriend... Sometimes people do not know how important it is to have a good lifestyle .Mike and Bill are good friends .They study and they both like studying. They go to school together every day. However,Mike gets better grades than Bill because Bill often gets sick.When Bill gets sick ,He has to see the doctor and stay in bed,so he missed lots of lessons.And when he gets sick,he fell bad,too.Why is bill often ill?Because he has many bad habits.In the morning,he goes to school without took because he never gets up on time.He is often over in class.so he can 't listen to the teacher carefull. sometimes at night he doesn't know how to do homework. at noon. he eats too much meat and he never eats vegetables . for supper . he often eats junk food . like potato chips and ice cream instead of a god meal.And toothache。But Mike is very different.He takes good care of his health.He exersices every day and he eats healthy food.So he is never ill."Good health helps you to study better."He often says to others. 展开
shaofei213
有时候人们不知道拥有一个健康的生活方式是多么重要。麦克和比尔是好朋友,他们都爱学习,每天一起去学校。然而,麦克的成绩要比比尔好,应为比尔经常生病。当比尔生病时,他不得不去看医生并卧床休息,所以他落下了很多功课,所以比尔一生病,他就感觉不舒服。为什么比尔会经常生病?因为他有很多坏习惯。在早晨,比尔因为不能按时起床,导致他到了学校还没有吃早饭。他经常迟到,所以他没法认真的听课,导致有时候到了晚上他还不知道怎么样做家庭作业。到了中午,他就吃很多肉而且从不吃蔬菜。晚上,他经常吃那些像薯条、冰激凌之类的垃圾食品来代替正常的晚餐,还造成他的牙痛。但是麦克不同,他非常注意健康,他每天都锻炼并健康饮食,所以他从不生病。麦克常说,健康的身体可以让你的学习更好。

几年不碰英语了,这也就是初中或高一的文章吧。分给我吧,楼主。 楼上的几个都是电脑翻译的,我的这个是手打的啊,楼主,给分吧。
百度网友a83adfdf7
很多时候人们不知道养成良好的生活习惯是多么重要的一件事。麦克和比尔是好朋友。他们两很喜欢学习,也经常在一起学习。每天他们都一起去学校。无论怎样,麦克总是考的比比尔好,因为比尔经常生病。每当比尔生病的时候,他都会去看医生,然后睡觉,因此他落下了很多的课程。每当他生病的时候,他也会感到很难受。为什么比尔经常生病呢?因为他有很多不好的习惯。每天早晨由于不能准时起床,所以从来不吃早餐。上课时他总是坐在最后,所以很难听清老师说的是什么。通常晚上他做不好家庭作业。中午的时候吃的很多,但从来不吃蔬菜。晚餐的时候通常吃的都是垃圾食物代替那些有营养的食物,比如:油炸薯条和冰激凌。这些食物吃多后还会牙痛。但是麦克就非常的好,他很注重自己的健康。每天他都会锻炼身体,吃一些健康的食物。所以他从来都不生病。他经常对其他人说:“好的生活习惯让你的学习也会更好”。

(全人工翻译,100%的准确)
南国英豪
Sometimes people do not know how important it is to have a good lifestyle .Mike and Bill are good friends .They study and they both like studying. They go to school together every day. However,Mike gets better grades than Bill because Bill often gets sick.When Bill gets sick ,He has to see the doctor and stay in bed,so he missed lots of lessons.And when he gets sick,he fell bad,too.Why is bill often ill?Because he has many bad habits.In the morning,he goes to school without took because he never gets up on time.He is often over in class.so he can 't listen to the teacher carefull. sometimes at night he doesn't know how to do homework. at noon. he eats too much meat and he never eats vegetables . for supper . he often eats junk food . like potato chips and ice cream instead of a god meal.And toothache。But Mike is very different.He takes good care of his health.He exersices every day and he eats healthy food.So he is never ill."Good health helps you to study better."He often says to others.

译文:
有时候人们并不知道养成一个好的生活方式有多么重要。麦克和比尔是好朋友,他们正在上学,并乐于学习。每天他们都一起去学校。然而因为比尔经常生病,麦克考的分数就比他高。当比尔生病时,他就得去看医生并卧床休息,从而落下许多课,而且他状态也不怎么好。那卫生棉比尔经常生病呢?因为他有许多不好的生活习惯。
早晨,因为他从不准时起床,所以不吃早餐就赶去学校;在课堂上他经常睡觉,所以就不能专心听讲,有时晚上回去他家庭作业怎么都不会做。在中午,他吃很多肉,却从不吃蔬菜;晚上他经常吃一些垃圾食品,像薯条、冰激凌而不是一顿好的晚餐。他经常牙疼。而迈克的情况就完全不同了。他很关注健康,每天锻炼,吃一些健康的食物,所以从不生病。他经常对别人说:“健康让你学习的更好”。

手工翻译,拒绝机译滥译,希望对楼主有用!
佳音1994
有时人们不知道有一个好的生活方式多重要。迈克和比尔是好朋友,他们学习,他们都喜欢学习。他们每天都去学校。然而,迈克比比尔的成绩好,因为比尔经常呕吐,他尔要去看医生,并呆在床上,因此他错过了许多课程.当他生病时感觉更不好.为什么比尔经常病了吗?,因为他有许多不良习惯.在早晨,他因没准时起床而没有去上学了,他常在课堂上睡着,没能认真听讲.有时晚上他不知如何写作业.在晚上,他吃得太多肉而他从来不吃蔬菜。吃晚饭。他常吃速食。喜欢炸薯条和冰淇淋,不是好的饭菜,经常牙痛.而迈克非常不同,他很爱护自己的身体,他每天锻炼并吃健康食品,所以他从未病过.他常说给他人:“健康帮助你学习"。
南岸午夜
有时人们不知道拥有一个良好的生活方式是多么重要。迈克和比尔是好朋友。他们学习并且都喜欢学习。 每天他们一起上学。然而,由于比尔经常生病所以迈克获得比比尔更好的成绩。生病时比尔不得不去看医生,并卧床休息,因此他错过了很多课程.并且生病时他身体很不舒服。为什么比尔经常生病?因为他有很多坏习惯.早晨,上学时他从未按时起床,所以他经常迟到。因此他上课不能认真听讲。 有时在夜里他不会做功课。 中午他吃太多的肉类并且从不吃蔬菜。晚饭他经常吃垃圾食品,如用薯片和冰淇淋代替正餐。但迈克截然不同.他很关心自己的健康.他每天做运动并且吃健康的食物,因此他从来不生病。“身体健康可以帮助您更好地学习。”他经常对别人说。