请翻译人士翻译一段英语,拒绝机翻 谢谢

Asthecountry’sforemostfashiondepartmentstore,FarmersTradingCompany-orFarmers,aswearem... As the country’s foremost fashion department store, Farmers Trading Company - or Farmers, as we are more commonly known - have been outfitting New Zealand women, their families and their homes for over 100 years. Proudly New Zealand owned, Farmers operates over 55 department stores in rural and city locations around the country, offering shoppers an amazing range of women's, men's and children's clothing, footwear, underwear, accessories, and health & beauty. Plus, you’ll find homewares, manchester, appliances, electronics, communications equipment, furniture and beds in many of our stores. 展开
白大花
貌似我应该是唯一没有机器翻译的吧··
-----

As the country’s foremost fashion department store, Farmers Trading Company - or Farmers, as we are more commonly known - have been outfitting New Zealand women, their families and their homes for over 100 years.
作为全国时尚先锋的百货公司,Farmers Trading Company-俗称为Farmers,在这100年里一直为新西兰女士们和她们的家庭服务。

Proudly New Zealand owned, Farmers operates over 55 department stores in rural and city locations around the country, offering shoppers an amazing range of women's, men's and children's clothing, footwear, underwear, accessories, and health & beauty.
自豪的作为新西兰自己的品牌,Farmers在全国大小城镇内拥有超过55家百货商店,给我们的客人提供各种女装、男装、童装、鞋类、内衣、饰品、以及美容用品等。

Plus, you’ll find homewares, manchester, appliances, electronics, communications equipment, furniture and beds in many of our stores.
另外,家庭用品、床上用品、家用电器、电子产品、通讯设备、家具、床等等也可以在我们众多的分店里找到。

参考资料: 译苦思甜

白川护卫队
作为这个国家最重要的时尚百货商店,正如我们所知的那样,“农贸公司-或者农民”,已经供应了新西兰的妇女和她们的家庭超过一百年的时间,作为新西兰的骄傲,“农民”在新西兰各城市村镇拥有55加百货公司,为购物者提供男女服饰,儿童服装,鞋类,内衣,以及各种美容和生活健康用品,你可以在我们的商店找到各种生活用品,家电,通讯设备,家具,床上用品等等。
作为这个国家最重要的时尚百货商店、农民贸易公司-或者农民,正如我们更普遍,已经在新西兰妇女,他们的家人和他们的家庭一百多年来。骄傲的新西兰拥有,农民运作超过55百货公司在农村和城市的地点,提供全国范围的购物者惊人,男性和女性的儿童服装、鞋类、内衣、配件、健康、美丽。另外,你会发现homewares、曼联、家用电器、电子产品、通讯设备、家具和床在我们的许多商店
明净且巍峨的标兵j
作为这个国家最重要的时尚百货商店、农民贸易公司-或者农民,正如我们更普遍,已经在新西兰妇女,他们的家人和他们的家庭一百多年来。骄傲的新西兰拥有,农民运作超过55百货公司在农村和城市的地点,提供全国范围的购物者惊人,男性和女性的儿童服装、鞋类、内衣、配件、健康、美丽。另外,你会发现homewares、曼联、家用电器、电子产品、通讯设备、家具和床在我们的许多商店。
紫衣神父
作为这个国家最重要的时尚百货商——农民贸易公司,已经众人皆知。它服务于新西兰妇女,以及她们的家人和家庭已经有一百多年历史了。令新西兰人民骄傲的是,农民贸易公司拥有超过55家百货公司,它们分布在农村和城市,为全国提供各种男性和女性以及儿童服装、鞋类、内衣、配件、健康、美丽。另外,你会发现在我们的许多商店还有销售 homewares、曼联、家用电器、电子产品、通讯设备、家具和床。