帮帮忙翻译

AnAmericangroupdevelopedtherooftopgardeningintheearly1980s.ThegroupisknownasECHO.This... An American group developed the rooftop gardening in the early 1980s. The group is known as ECHO. This idea was to help people living in cities who did not have land to grow vegetables. And now it is becoming more and more popular in many other countries.
To build a rooftop garden, four things are necessary. You need a roof strong enough and four pieces of wood to build a box. Grass cuttings in which to plant your garden and a thin piece of plastic on which to put the cut grass are also necessary.
Begin by testing your roof to make sure it is strong enough. Cut and collect some grass. Cover the roof with a thin piece of plastic. Then you build a box from the four pieces of wood. The box has no top or bottom. It should be about 8cm deep. 3It can be as long and as wide as needed. Put the box on the plastic. Then fill it with the cut grass. Water the grass and push it down by walking on it. After about three weeks, the rooftop box is ready for planting.
Put the seeds directly into the wet grass. It is important that the grass is kept wet until the plants begin to grow. 4When the plants are growing, you will need to water them every day unless it rains. And birds must be prevented from eating the seeds or new plants. They will also need some liquid fertilizer . You can make your own liquid fertilizer if you can get wastes from chickens. Put the chicken wastes in a cloth bag. Then put the bag in a big container of water. After about one week, the water becomes a good liquid fertilizer.
The rooftop garden is a good place to grow peas, tomatoes and onions. If the box is deep enough, potatoes and carrots also will grow.
幻灵Loveyou
美国的一个小组开发的屋顶在20世纪80年代早期园林的一组被称为回声。这个想法是为了帮助生活在城市的人没有土地种植蔬菜的人。现在它已成为许多国家越来越受欢迎。
建立一个屋顶花园,四样东西是必需的。你需要一个屋顶足够强大和四块木材建造一盒。在这草扦插种植园和一个薄的塑料片上,把青草也是必要的。
开始测试你的屋顶,以确保它是足够强大。切割和收集一些草。盖有一层薄薄的塑料屋顶。然后你建立一个盒子从木材的四块。盒子没有顶部或底部。它应该是约8厘米深。这个组织可以作为长和宽的需要。把盒子放在塑料。然后填写与青草。水的草地上推下走上。三周后,屋顶盒准备种植。
把种子直接进入湿草。这草是保持湿润直至植物开始生长是很重要的。当越来越多的植物,除非下雨,你会需要他们的水每一天。鸟儿必须防止吃种子或新植物。他们也需要一些液体肥料。你可以你可以从鸡把废弃物制作你自己的液体肥料。把鸡废弃物在布袋里。然后把袋子放在一个大容器中的水。约一个星期后,水就成了很好的液体肥料。
屋顶花园是一个成长的好地方,豌豆,番茄和洋葱。如果箱子足够深,土豆和胡萝卜也会成长。
_寂_悠_
美国集团开发了屋顶花园在1980年代早期。该集团被称为回声。这个想法是帮助人们生活在城市没有土地种植蔬菜。现在变得越来越流行在许多其他国家。
建造一个屋顶花园,四件事是必要的。你需要足够强大的屋顶和四个木头建造一个盒子。草岩屑的工厂你的花园和一块薄的塑料把割草也是必要的。
首先测试你的屋顶,以确保它是足够强大。剪切和收集一些草。用一块薄的塑料盖屋顶。然后建立一个从四个木头盒子。这个盒子没有顶部或底部。应该是8厘米深。3可以根据需要长和宽。把盒子放在塑料。然后装上割草。水的草地和推下来步行。大约三周后,屋顶盒准备种植。
把种子直接在潮湿的草地上。重要的是草是湿,直到植物开始生长。4当植物生长时,您将需要每天浇水,除非下雨。必须阻止吃种子和鸟类或新植物。他们还需要一些液体肥料。你可以让自己的液体肥料可以废物鸡。把鸡肉浪费在一个布袋。然后把包在一个大容器的水。大约一个星期后,水就变成了一个良好的液体肥料。
屋顶花园是一个好地方种植豌豆、西红柿和洋葱。如果盒子足够深,土豆和胡萝卜也将增长。
菊花姑小童鞋
一个美国小组开发的屋顶花园在80年代初。该小组被称为回声。这个概念是为了帮助人们居住在城市谁没有土地种菜。现在它正变得越来越受欢迎,在许多其他countries.To建立一个屋顶花园,四件事情是必要的。你需要一个屋顶足够强大和四个木块搭建一个盒子。这草扦插在你的花园和一个薄塑料片在其上种植把草屑也是必要的。通过测试你的屋顶,以确保它有足够的强度开始。切割和收集一些草。盖屋顶用薄的塑料片。那么你从四个木块搭建一个盒子。盒子没有顶部或底部。它应该是约8cm深。 3It可以是长期的,广泛的需要。把盒子上的塑料。然后填写随着草屑。浇灌草地和推下来步行就可以了。三周后acerca ,屋顶盒是准备种植。直接把种子放入湿草。重要的是,草保持湿润,直到植物开始生长。 4当植株长势,你将需要每天浇水,除非下雨。和鸟类必须从吃种子或植物新阻止了我们。此外,他们将需要一些液体肥料。你可以让你自己的液肥,如果你可以从鸡拿到废物。把鸡在一个布袋废物。然后把袋子中的水的大容器。 Acerca一周后,水变成一个很好的液体肥料。屋顶花园是个好地方种植豌豆,番茄和洋葱。如果盒子够深,土豆和胡萝卜也将增长。